Culiță Sterp, primul mesaj postat în mediul online după accidentul din Cluj-Napoca: „Te iubesc”

Culiță Sterp, primul mesaj postat în mediul online după accidentul din Cluj-Napoca: Te iubesc
Citeste mai mult despre: culita sterp, accident, Cluj Napoca,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 21 Noiembrie 2022
Data actualizare: 21 Noiembrie 2022
Culiță Sterp a provocat săptămâna trecută un accident în Cluj-Napoca, apoi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Acesta a fost acuzat pentru conducerea sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 0,41 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea oamenilor legii și vătămare corporală. Fratele și iubita lui i-au luat apărarea în mediul online, iar acum Culiță Sterp a venit și el cu o reacție!

Culiță Sterp a fost în centrul atenției în ultima perioadă. În primă instanță, acesta a fost protagonistul unui adevărat scandal în Madrid, iar acum a fost implicat într-un accident extrem de dur în Cluj-Napoca. Artistul a condus sub influența băuturilor alcoolice, a lovit un alt autoturism, apoi a fugit de la locul faptei.

Deși a făcut o mulțime de greșeli, iar oamenii legii l-au găsit vinovat, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fratele lui a oferit în spațiul online o declarație în care îi ia apărarea lui Culiță. Ulterior, și artistul a venit cu o primă reacție, spunându-i lui Iancu: „Te iubesc”.
 

@sterpiancu

Noi am avut încercări și mai grele de la viața și le-am răzbit , exact cum o sa facem și acum ! Îndemnul meu este să nu mai aruncam cu pietre unii în alții și să ne bucurăm de necazul altuia când putem învață ceva din necazul altuia ! Un om inteligent in loc sa înjure și să judece , mai bine învață ceva din asta și își vede de treaba ! Așa să ne ajute Dumnezeu la toți , după faptele și sufletul nostru !❤️

♬ sunet original - Sterp Iancu


Spre deosebire de alte incidente, de această dată Culiță Sterp nu a spus mai multe despre cele întâmplate. 

În mediul online, Iancu Sterp a postat un videoclip în care a transmis următorul mesaj:
 

„V-aţi trezit toţi acum să-l judecaţi pe Culiţă că ce-a făcut, că merită condamnat, la puşcărie, v-aţi trezit toţi să aruncaţi cu pietre în fratele meu. Într-adevăr, el a provocat acest accident şi el plăteşte, dar voi nu sunteţi în măsură să-l judecaţi, că nu suntem noi în măsură să ne judecăm unii pe alţii pentru faptele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă după faptele noastre.

Voi, dacă aţi fi inteligenţi, aţi învăţa ceva din accidentul ăsta şi nu v-aţi da atât cu părerea şi n-aţi fi atât de filosofi în comentarii. Mai bine învăţăm din greşelile altora decât din ale noastre.

Omul a greşit, e omeneşte să greşeşti. Bine că nu s-a întâmplat mai rău. Eu Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat mai rău nici cu el, nici cu băiatul care se afla în Logan. Sunt sigur că, după palma asta de la Dumnezeu, Culiţă o să înveţe ceva. El nici nu e un tip care bea alcool, bea foarte rar şi uite că acuma aşa s-a întâmplat, să se urce şi la volan în situaţia asta… Nu-mi explic de ce s-a urcat aşa, pentru că nu face lucrurile astea niciodată.

Voi nu judecaţi că nu sunteţi Dumnezeu. Şi mai ales miniştrii ăştia care tot apar peste noapte, şi poliţaii ăştia şmecheri şi mari care acum, că e cazul mediatizat, îşi fac datoria: Vai ce bine merge sistemul, îi dăm pedeapsă maximă ca să vadă toată România că noi suntem corecţi, cu dreptatea. Da, mă, voi sunteţi corecţi, cu dreptatea, dar când i s-au furat tot lui Culiţă 300.000 de euro din casă, bani pentru care a muncit ani de zile, aţi făcut ceva? Nimic. I-aţi dat un şut în fund, iar acum când e să-i faceţi ceva rău, cât mai rău posibil să-i faceţi, să vadă toată ţara că voi sunteţi drepţi.

Eu zic să nu mai fim aşa răi unii cu alţii, sî nu ne mai judecăm şi să învăţăm unii din greşelile altora, să ne iertăm şi să fim mai buni”, a răbufnit Iancu Sterp pe TikTok.

Sursă foto: Culita Sterp/Instagram

VEZI ȘI VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies