Cum a fost întâmpinat Alexandru Nedelcu de foștii colegi de la Survivor, după ce a fost eliminat

Cum a fost întâmpinat Alexandru Nedelcu de foștii colegi de la Survivor, după ce a fost eliminat
Citeste mai mult despre: Alexandru Nedelcu, Survivor 2022,
Data publicarii: 31 Mai 2022
Data actualizare: 31 Mai 2022
În consiliul de aseară, concurentul care a părăsit competiția Survivivor a fost Alexandru Nedelcu.

Alexandru Nedelcu este unul dintre concurenții inițiali, care a început marea aventură pe 16 ianuarie, acum mai bine de patru luni. 

Asta a fost! Ăsta a fost drumul meu, până aici. Sunt mândru de mine și sunt sigur că și cei de acasă sunt mândri de mine. Dacă atât mi-a fost scris, atâta a fost să fie! Mă bucur că am stat aproape până de final. O să mă duc acasă, la familia mea, să-mi iau fetița în brațe, să-mi iau iubita în brațe”, a fost prima reacție a lui Alexandru Nedelcu după ce a aflat că este eliminat.

Totuși, acesta nu pleacă acasă încă, deoarece pentru că urmează o seară grandioasă, cu desemnarea câștigătorului trofeului Survivor România și al premiului de 100.000 de euro, toți foștii concurenți din acest sezon vor fi prezenți în consiliul LIVE, prezidat pentru ultima dată de Daniel Pavel, aka Domnu Dan.

Astfel, Alexandru Nedelcu s-a alăturat foștilor săi colegi, atît din echipa Războinicilor, cât și din echipa Faimoșilor și a fost primit cu brațele deschise. 

Nu creeeed așa ceva! E real și putem să-l atingem pe Nedelcu?”, a fost reacția lui Emil Rengle când l-a văzut pe Nede. CRBL a ținut să-l întrebe ce a mâncat ultima oară, iar răspunsul lui a fost: orez.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!