Elena Udrea, cea mai furioasă ipostază: "Voi, niște nulități ipocrite, vorbiți de mine?" 

Elena Udrea, cea mai furioasă ipostază: Voi, niște nulități ipocrite, vorbiți de mine?
Citeste mai mult despre: Elena Udrea, 2018, declaratie,
Data publicarii: 08 Aprilie 2022
Data actualizare: 08 Aprilie 2022
În 2018, când începuseră deja problemele în viața ei, Elena Udrea publica un mesaj extrem de virulent  pe pagina ei de Facebook.
Cuvintele au făcut atunci înconjurul presei. Acesta era mesajul. 

"Sper că ați început anul cu bine și că așa vă va fi tot 2018.????

Evident, aș fi vrut să rămân în atmosfera de liniște și pace a sărbătorilor, dar oricât m-am abținut până acum și am stat indiferentă la mizeriile unora, o să le transmit acestora un mesaj.

Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați funcții în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, să vă susțin candidaturile, pe la primăriile de sectoare spre exemplu, să vă finanțeze Cocoș, pe unii în politică, pe alții în presă... Voi, niște nulități ipocrite vorbiți de mine astăzi???

Eu am dosare penale și sunt “coruptă” pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști “deontologi”, #rezistacum. Acestea sunt acuzațiile care mi se aduc, banii aceștia sunt “banii furați de Udrea”!!! Vreți să va dau numele fiecăruia dintre voi, câți bani ați luat fiecare de la partid, cum ați fost numiți pe funcții, ce ați făcut acolo???
 
Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi. Dar dacă vă faceți calculul că o să fiți lăsați în pace dacă va mutați limba în fundul Sistemului acum și, pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu va spun că sunteți proști până la capăt.

Lichelele tot plătesc odată și odată!”


Vezi și VIDEO:  


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!