Jessica Simpson a fost abuzată în copilărie de o prietenă de familie. Decizia șocantă pe care a luat-o în privința femeii

Jessica Simpson a fost abuzată în copilărie de o prietenă de familie. Decizia șocantă pe care a luat-o în privința femeii
Citeste mai mult despre: Jessica Simpson, abuz sexual,
Data: 30 Iulie 2020
Jessica Simpson a dezvăluit adevărul despre confruntarea ei cu femeia care a abuzat-o sexual când era mică și faptul că a iertat-o.

Jessica Simpson a vorbit pentru prima oară despre abuzul sexual la care a fost supusă când era mică, în memoriul ei intitulat "Carte Deschisă", fiind victima unei prietene de familie, scrie Daily Mail.

Citește și

Vedeta de 40 de ani a dezvăluit mai multe detalii despre trăirile ei abuzive în timpului unui interviu. Jessica Simpson a vorbit despre cum și-a confruntat agresoarea cu opt ani în urmă și că i-a oferit iertare.

Aceasta își amintește că i-a spus agresoarei: "Vreau să știi că te iert și că nu îmi doresc să mai fiu vreodată așa aproape de tine, dar vreau să știi că eu sunt conștientă de ce s-a întâmplat între noi și nu voi nega acest lucru." De asemenea, Jessica și-a expirmat compasiunea cu privire la abuzurile pe care le suferise agresoarea ei de la un bărbat mai mare ca vârstă.

"M-am dus la ea și i-am zis: Știu prin ce ai trecut și că ai fost abuzată la rândul tău. Bărbatul care a abuzat-o era și el mereu prezent în acea casă, deși acesta nu m-a atins niciodată, el o abuza pe ea, iar ea venea la mine și îmi făcea ce îi făcea el ei, deci regret enorm faptul că am permis acestui lanț de abuzuri să aibă loc."

Jessica i-a sugerat agresoarei să se vindece și să ierte la rândul ei. "I-am spus că în acel moment știu prin ce trece și că probabil ar trebui să vorbească cu cineva și să găsească o cale de a înțelege acele momente și de a se vindeca de ele și de a ierta cele întâmplate."

Cu câteva luni în urmă, Jessica a vorbit despre viața ei din momentul sobrietății și despre motivația puternică de a dezvălui abuzul sexual dureros din trecutul ei. Aceasta susține că rolul ei ca părinte a ajutat-o să vorbescă despre abuz și să scrie despre el în cartea sa.

"Aveam cinci sau șase ani cănd a început" a declarat Simpson. "Am vrut neapărat să vorbesc despre incident, deoarece în calitate de părinte este important să știi că unii din oamenii cei mai apropriați de tine sunt cei de care trebuie să te ferești." Fosta vedetă pop este mama a două fete, Maxwell și Birdie, și a unui băiat, pe nume Ace.

În cartea sa, vedeta dezvăluie că a fost abuzată sexual când avea șase ani, dar a păstrat acest lucru un secret față de părinții ei până a împlinit doisprezece ani. 

"S-a întâmplat când am împărțit același pat cu fiica unui prieten de familie. A început prin a mă gâdila, apoi a făcut niște lucruri care m-au făcut să mă simt extrem de inconfortabil."

Le-a spus părinților ei ce se întâmpla, abia după șase ani, în timpul unei excursii cu mașina. Își amintește că mama ei l-a înghiontit pe tatăl ei și a zis că suspecta că un astfel de lucru s-ar fi întâmplat. Tatăl ei nu a spus absolut nimic, dar nu au mai vizitat casa prietenilor lor niciodată și nici nu au mai vorbit despre incident.

Sursă foto: Getty Images /  Instagram Jessica Simpson

Vezi și: Facem Level – episodul 12: zaSami a spart toate recordurile! În Apex, dar mai ales în Facem Level Challenge

FULLSCREEN
Jessica Simpson a fost abuzată în copilărie de o prietenă de familie. Decizia șocantă pe care a luat-o în privința femeii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies