Mihaela Rădulescu, surprinsă într-o ipostază seducătoare intr-un avion de lux

Mihaela Rădulescu, surprinsă într-o ipostază seducătoare intr-un avion de lux
Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu, avion, sexy,
Autor: Doina Goanta
Data: 28 August 2019
Îmbrăcată într-o rochie mini multicoloră, cu un decolteu provocator, Mihaela Rădulescu și-a etalat picioarele lungi și tonifiate într-o imagine de mii de like-uri. Vedeta s-a lăsat fotografiată întinsă pe o canapea într-un avion privat, de lux. 

Deși fanii ei se așteptau ca vedeta să fie într-un zbor către o destinație exotică, Mihaela a dezvăluit că este, de fapt, la filmări pentru show-ul ei de la Pro TV.

Vedeta a atras atenția fanelor și cu pantofii ei superbi, cu vârf ascuțit negru, transparenți în lateral și cu toc animal print.

Deși a prezentat emisiunea “Ferma. Un nou început”, Mihaela Rădulescu nu se vede trăind la fermă. “ Nu e o alegere pe care aș face-o în niciun scenariu de viață, dar dacă m-ar forța viața să ajung într-o fermă, măcar n-aș avea 2 mâini stângi. Sunt îndemânatică la munca de casă, grădină, fermă, știam să fac diverse lucruri, iar acum am mai învățat o grămadă”, a spus vedeta.

“Sunt fana concuentilor de la bun început. Îi admir pentru că rezistă fără telefon, fără cei dragi, fără ciocolată, fără internet, filme, alinturi... Ai zis subiectiv, deci m-am gândit la ce limite aș fi avut eu :)). Unii s-au adaptat imediat, alții au început să răbufnească, e omenește tot ce se petrece acolo, până la urmă. În continuare, mă mir că unii nu știau să bată cuie cu ciocanul sau să taie cu fierăstrăul, dar, iată, au învățat toți câte ceva pentru tot restul vieții”,  a mai spus Mihaela Rădulescu pentru protv.ro.

FULLSCREEN
Mihaela Rădulescu, surprinsă într-o ipostază seducătoare inr-un avion de lux
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO