S-a împăcat Monica Gabor cu Mr. Pink? Ce detaliu a dat-o de gol

S-a împăcat Monica Gabor cu Mr. Pink? Ce detaliu a dat-o de gol
Citeste mai mult despre: Monic Gabor, despartire, impacare, Mr. Pink,
Data publicarii: 27 August 2021
Data actualizare: 27 August 2021
A stat alături de el zece ani, dar, dintr-o dată, Monica Gabor nu a mai vrut să audă de Mr.Pink.
Mai mult, a plecat din SUA, a petrecut timp alături de surorile ei și de Irinuca, a fost în Romania și în Dubai, dar acum se pare că se află din nou în America. 
 
Fotografia ei de pe Instagram e fără echivoc: vedeta e alături de Anthony, fiul lui Mr.Pink, iar acesta locuiește în SUA. Se pare că Monica îl consideră pe acesta și fiul ei, a arătat mereu în texte și fotografii cât de mult îl iubește și cât de apropiată se simte de el. Chiar și alături de cea mai recentă poză de pe Instastory a precizat că i-a fost foarte dor de băiat și că e foarte fericită să îl revadă. 

Deși nu a clarificat dacă s-a împăcat sau nu cu Mr.Pink, e evident că s-a întors la acesta, cel puțin să îl vadă pe Anthony. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, mai ales că Monica nu a confirmat niciodată că ar fi fost nefericită alături de Mr.Pink. Se pare că doar prietenii acesteia au povestit că tinerei nu i se permitea să facă niciun pas fără acordul lui Mr.Pink. Potrivit acestora, ajunsese să facă și cumpărături exclusiv online, pentru că nu avea voie să meargă decât la un magazin unde bărbatul avea încredere să o lase. Mai mult, se pare că nu primea musafiri și nu avea nici menajere în casă, făcea singură totul.

FOTO: MONICA GABOR INSTAGRA
M

Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!