Omid Ghannadi, declarații exclusive. De ce nu mai face parte din echipa ”Visuri la cheie”

Omid Ghannadi, declarații exclusive. De ce nu mai face parte din echipa  Visuri la cheie
Citeste mai mult despre: Omid Ghannadi, Visuri la cheie,
Data publicarii: 10 Mai 2021
Data actualizare: 10 Mai 2021
Cel de-al 8-lea sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, ale cărui filmări abia au început, vine cu schimbări: doi arhitecți noi, entuziasmați și optimiști, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu, se alătură echipei.

Pe de altă parte, din echipă a plecat îndrăgitul Omid Ghannadi. Acesta a explicat, în exclusivitate pentru protv.ro, motivul pentru care nu va mai apărea la ”Visuri la cheie”.

Visuri la cheie a făcut parte din viața mea atâta vreme și simt că am creat o legătură puterincă cu unele familii pe care le-am cunoscut prin intermediul emisiunii. Pentru mine a fost mult mai mult decât o experiență profesională. Acum vreau să mă concentrez pe familie și proiectele personale pe care le am. Vreau să dedic mai mult timp pentru „Inside Academy” – școala de arhitectură și design, dar și pentru proiectele de binefacere.

Astăzi, colegii mei încep filmările pentru sezonul opt, iar eu vreau să le urez mult succes, atât celor alături de care am lucrat, cât și celor care au venit acum în echipă. Dacă fac totul din suflet pentru oamenii pe care-i cunosc, se va vedea prin bucuria acestora, atunci când vor vedea rezultatul final! Le sunt alături, iar ei știu că, dacă au nevoie de mine, sunt la un telefon distanță și gata oricând să dau o mână de ajutor.”
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies