Reacțiile vedetelor după moartea actorului Cameron Boyce. „Cam, ai fost unic”

Reacțiile vedetelor după moartea actorului Cameron Boyce. Cam, ai fost unic
Cameron Boyce avea doar 20 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Iulie 2019
Data actualizare: 07 Iulie 2019
Moartea actorului Disney Cameron Boyce (20 de ani) a șocat pe toată lumea din jurul lui. Celebrități din lumea filmului, muzicii și rețelelor sociale i-au adus un ultim omagiu.

Să mori în somn, la doar 20 de ani, este un lucru greu de conceput. Cameron Boyce, cunoscut din serialele Jessie și Descendenții, dar și din filmul Grown Ups 2 (Adam Sandler și Salma Hayek), s-a stins din viață în patul său.

Una dintre ultimele sale postări pe Instagram, de acum o săptămână, îl înfățișează pe Cameron Boyce culcat în pat, privind într-un punct fix, fără nicio expresie pe față.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Boyce (@thecameronboyce) on


Cu inima frântă, mulți dintre cei care l-au cunoscut sau au jucat cu el în filme, au reacționat pe rețelele sociale, unde și-au exprimat regretul pentru dispariția sa prematură.

Actrița Skai Jackson, care în serialul Jessie i-a fost soră lui Boyce, a postat un mesaj emoționant pe Instagram, duminică.

„Nici nu știu de unde să încep. Mi-am pierdut cuvintele. Nu aș fi crezut, nici într-un milion de ani, că voi ajunge să scriu asta. Cam, tu ai fost unic. Inima mea va fi sfâșiată pe vecie. Sunt atât de fericită că am apucat să petrec aproape fiecare zi cu tine pe platourile de filmare; mi-ai dat cele mai calde îmbrățișări. Aș fi vrut să te fi strâns și eu mai tare când te-am văzut acum câteva luni. Îți mulțumesc pentru că ai fost fratele mai mare pe care nu l-am avut niciodată. Sunt atât de abătută și nu mă pot opri din plâns. Te iubesc atât de mult... zbor lin”, a scris actrița.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by s k a i (@skaijackson) on


Citește și: Cameron Boyce a murit. Care a fost cauza decesului

Kenny Ortega, cel care a regizat serialul Descendenții, a reacționat și el cu tristețe pe Twitter: „Peter Pan, băiatul etern. Te iubesc, Cam!”.

„Sunt devastat, nu vreau să fie adevărat. RIP Cameron Boyce. Te iubim, ești o legendă”, a scris pe Twitter și celebrul YouTuber Ricky Dillon.

Reacția Disney Channel: „Un actor extrem de talentat”

Într-o declarație pubică, reprezentanții postului Disney și-au exprimat regretul pentru moartea fulgerătoare a lui Cameron Boyce.

„A fost un actor extrem de talentat, o persoană generoasă și grijulie și, mai presus de toate astea, a fost un fiu, un frate, un nepot și un prieten iubitor și dedicat. Sincere condoleanțe familiei, colegilor de platou și pritenilor și ne alăturăm milioanelor de fani pentru a-i aduce un ultim omagiu. Ne va lipsi mult”, au spus oficialii Disney.

Fotografii: Getty Images

Vezi și: Profil de celebritate - Brad Pitt
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies