Toți o știu pe Anamaria Prodan, dar vezi cum arată Anca Savelio, sora ei despre care s-a scris că s-a îmbogățit în SUA

Toți o știu pe Anamaria Prodan, dar vezi cum arată Anca Savelio, sora ei despre care s-a scris că s-a îmbogățit în SUA
Data publicarii: 01 Noiembrie 2019
Data actualizare: 01 Noiembrie 2019
Anamaria a postat o fotografie alături de sora sa, Anca, iar fanii s-au grăbit să le aprecieze pe cele două care, deși se văd des, la fiecare vizită a Amanariei în SUA, se fotografiază foarte rar împreună pentru Instagram.   

Anca Savelio, sora mai mică a Anamariei Prodan, este agent imobiliar în State, cu tranzacții de 20 de milioane de dolari. Câștigă foarte mult din comisioane și se pare că a făcut o avere cu tranzacții în California și Nevada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#us #sisters #lovemysister❤️ @homesbyanca @ancasavelio

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe


Cu foarte puțin timp înainte de începerea emisiunii "Gospodar fără pereche", Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea când a anunțat că se retrage. Invitată La Măruță, Anamaria a precizat că a renunțat pentru o perioadă la televiziune pentru a se ocupa de cariera de impresar, dar mai ales pentru a petrece mai mult cu cei dragi. Ceea ce se pare că și face! 

De curând, Anamaria a postat și o poză făcută alături de  Reghe Junior. Cei doi sunt la soare și la plajă, în Dubai, unde Anamaria se simte răsfățată.
 

Și în această poză, Anamaria arată la fel de sexy ca întotdeauna. Soția lui Laurențiu Reghecampf nu s-a sfiit niciodată să apară în costum de baie în fotografii. Pentru că are ce arăta. O mulțime de poze postate pe Instagram îi înfăţişează corpul foarte bine lucrat. Ca aceasta de mai jos, însoţită de un mesaj care ar putea să le motiveze pe unele doamne şi să le supere pe altele:

"Să nu vă aud că nu se poate ... că avem copii.... că nu avem timp ... se poate! Și se poate și mai bine!"În fotografiile postate, Anamaria nu îşi arată nici vârsta, nici statutul de mamă. Impresara are două fete din căsătoria cu fostul baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Rebecca și Sarah, și un băiat cu Laurențiu Reghecampf, Laurențiu junior. Cei doi îl cresc împreună și pe Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurenţiu. În plus, viaţa de impresar e una care o solicită mult, dar se pare ca stresul nu îşi pune amprenta.

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea un material marca La Măruţă în care Anamara Prodan vorbeşte despre plecarea de la "Gospodar fără pereche": 

FOTO: INSTAGRAM/FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies