VIDEO Florin Piersic, la un pahar cu fostul preot Cristian Pomohaci. „No, zâceți ceva acuma”

VIDEO Florin Piersic, la un pahar cu fostul preot Cristian Pomohaci. bdquo;No, zâceți ceva acuma
Florin Piersic și Cristian Pomohaci. FOTO: YouTube
Citeste mai mult despre: Florin Piersic, Cristian Pomohaci, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 August 2019
Data actualizare: 14 August 2019
Marele actor Florin Piersic apare într-un filmuleț postat pe rețelele sociale alături de preotul caterisit Cristian Pomohaci. Cei doi se simt bine împreună și trimit bezele admiratorilor lor.

Cristian Pomohaci îl consideră pe Florin Piersic membru al familiei lui și își exprimă admirația față de marele actor de fiecare dată când are ocazia. La sfârșitul lunii trecute, cei doi s-au întâlnit la Cluj-Napoca unde s-au filmat împreună și au trimis bezele către fani.

„No, zâceți ceva acuma! Hai, salutați publicul! Și pe tăți care vă iubesc”, îi spune Pomohaci lui Mărgelatu’, care se execută imediat. 

Cei doi se schimonosesc în fel și chip, semn că se simt bine la masă împreună. Filmulețul, postat pe YouTube de Cristian Pomohaci, are secțiunea de comentarii dezactivată. În schimb, pe Facebook filmul face furori: 80.000 de vizualizări și peste 6.100 de comentarii, cele mai multe pozitive.

Vezi video mai jos!


Citește și: 
Reacția acidă a lui Florin Piersic după ce presa a dezvăluit că va avea petrecere organizată de primărie

Cristian Pomohaci a fost exclus din Biserică

Cristian Pomohaci a fost caterisit definitiv în octombrie 2017, după ce a fost acuzat de racolare de minori în scopuri sexuale. Fostul preot nu mai poate sluji în biserică, însă poate servi ca teolog laic. În paralel, Pomohaci este interpret de muzică populară.

În februarie 2019, dosarul său, instrumentat de Parchetul General, a fost clasat. Procurorii au considerat că faptele sale s-au prescris, fiindcă s-ar fi petrecut acum mai bine de 10 ani. Printre acuzațiile care i-au fost aduse se numără și raporturi sexuale cu minori.  

Cristian Pomohaci a ajuns în atenția anchetatorilor după ce o înregistrare compromițătoare de 22 de minute a ajuns în presă. În filmuleț, fostul preot încearcă să convingă un tânăr de 17 ani să întrețină raporturi sexuale cu el.

Vezi și: Florin Piersic, dezvăluiri de suflet
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies