• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2022. Ionuț Panait vs. Denisa Avram au oferit cel mai emoționant moment al serii

Confruntări Vocea României 2022. Ionuț Panait vs. Denisa Avram au oferit cel mai emoționant moment al serii

Ionuț Panait și Denisa Avram au fost extrem de încântați de piesa pe care Irina Rimes a ales-o pentru battle-ul lor. 

“Am plâns pe piesa asta foarte mult. Mă regăsesc în ea. Sunt în echipa celor care suferă”, a mărturisit Diana. 
 
Momentul oferit de Ionuț și Diana pe scena de la Vocea României a emoționat o sală întreagă. La final, cei doi au izbucnit în lacrimi în fața publicului și au făcut-o să plângă și pe Theo Rose. 

 
The Motans:Ați fost minunați! A fost un moment magic!”
 
Tudor Chirilă: M-ați inspirat să spun lucrurile astea și nu e legat de momentul vostru. Vocea este despre poveste, este despre capacitatea ta de a te emoționa și a emoționa pe alții. Nu este până la urmă de note. Dacă nu sunt chiar acolo, pot să trec peste chestia asta dacă se întâmplă un moment de sinceritate. Avem nevoie de atât de multă sinceritate și e atât de puțină sinceritate în această lume, căreia i-am căzut pradă noi înșine cu toate capcanele astea de tehnologie, cu tot Instagramul și TikTok-ul, care te obligă să trăiești la niște standarde dictate de alții, să te îmbraci cum vor alții și să fii cum vor alții (...) S-o lăsăm pe Irina să sufere singură în decizia asta!”.
 
Theo Rose: „M-am emoționat în timp ce cântați pentru că ați spus povestea asta cu adevăr! E o chestie prețioasă! Sunt artiști mari care nu au descoperit-o și dacă voi ați descoperit-o aici la Vocea României nu putem decât să fim aici martori și să ne bucurăm pentru voi, pentru că asta înseamnă că veți fi artiști și veți reuși să faceți asta în continuare!
 
Smiley: „Cred că generația care vine, generația voastră...mi se pare că vine cu foarte multă suferință și s-ar putea ca noi să nu înțelegem foarte multe lucruri din suferințele lor. Pentru că ei au crescut cu aceste instrumente de promovare și manipulare la îndemână și cumva au fost modelați într-un fel. Cred că ei simt presiunea asta a societății mult mai tare decât o simțim noi sau decât am simțit-o noi la vârsta lor. Dar un lucru e foarte cert: adevărul întotdeauna vă va elibera. Iar muzica cântată și făcută în adevăr îi va elibera și pe alții”.
 
Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Denisa, dar Ionuț continuă la Vocea României în echipa lui Tudor Chirilă.

Vezi momentul în materialul VIDEO de mai sus.

Piesele din confruntările Vocea României 2022 pot fi ascultate și AICI.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni