E unul dintre duelurile care vor ramane in istoria show-ului The Voice. Cei patru jurati i-au aplaudat in picioare

24 Martie 2016, 13:51

E unul dintre duelurile care vor ramane in istoria show-ului The Voice. Cei patru jurati i-au aplaudat in picioare
Citeste mai mult despre: The Voice, duel, It's a man's world,

Christina Aguilera a facut o alegere inspirata intr-unul dintre duelurile puse in scena The Voice. Artista a decis ca Bryan Bautista si Malik Heard sa performeze unul impotriva celuilat, iar piesa aleasa a fost una pe masura vocilor celor doi concurenti.

Cu siguranta, reprezentatia oferita de Bryan si Malik va ramane in istoria show-ului The Voice. Talentati, pasionati si dornici sa isi evidentieze vocile puternice, cei doi concurenti din echipa Cristinei Aguilera au pus in "ring" un moment aparte. 

Cei doi au interpretat piesa "It's a man's world" (James Brown), iar prestatia lor a depastit toate asteptarile. La finalul momentului, cei patru membri ai juriului s-au ridicat de pe scaune, transmitandu-le astfel intreaga lor apreciere. 

"Nu am niciun concurent in echipa mea care sa se apropie de ceea ce faceti voi, baieti!", a declarat impresionat Adam Levine. 

Dupa un asemenea duel, Christina Aguilere a fost pusa in fata unei decizii dificile. Cantareata a ales sa mearga mai departe in competitia vocilor cu Bryan, in timp ce Malik isi continua drumul in echipa lui Pharrell, acesta fiind salvat in ultimul moment de artist. 


Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in noul sezon Vocea Romaniei si in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies