• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tot timpul m-am luptat să fiu atât de bună încât să nu pot fi ignorată. E vineri, e Vocea României!

Tot timpul m-am luptat să fiu atât de bună încât să nu pot fi ignorată. E vineri, e Vocea României!

Tot timpul m-am luptat să fiu atât de bună încât să nu pot fi ignorată. E vineri, e Vocea României!

De la 20:30, antrenorii Vocea României continuă să întoarcă scaunele pentru vocile care fac scena să vibreze. Nu vor lipsi replicile dure dintre ei pentru că fiecare își dorește să aibă cei mai bun concurenți în echipa sa. „Colegii mei nu sunt de acord cu mine acum și îmi pare rău pentru că am avut discuțiile astea între noi, dar nu o să-i dau de gol”, va spune Irina Rimes. „Iar vom asista la o luptă mare de tot!”, va spune Pavel.

Unul dintre concurenții care va convinge patru antrenori să se întoarcă, îl va dezarma pe Tudor Chirilă: „Mărturisesc că nu cred că am șanse să mă alegi. Simt că echipa ta este la Smiley și Theo și oricât aș încerca eu să-mi bat capul aici și să te conving, nu știu ce aș putea să fac și-mi pare foarte rău că nu voi primi încrederea ta.” 

Irina Rimes și Denis se vor întoarce pentru același concurent, iar lupta dintre cei doi prieteni va fi memorabilă. „Mi-a fost chiar greu să lupt cu mâinile legate”, va spune Denis. Cum a ajuns antrenorul în această situație, aflăm de la 20:30. „Ai reușit să vorbești mai mult decât am vorbit eu în toate sezoanele”, îi va spune Tudor Irinei, după ce aceasta va încerca cu toate „armele” să-l convingă pe concurent să meargă în echipa ei. 

Concurenții urcă pe scena de la Vocea României cu speranța ca visul lor să ajungă la cât mai mulți oameni. „Vreau să mă țină minte lumea drept puștiul care a făcut show”, va spune unul dintre tinerii care vor performa în această seară. „Tot timpul m-am luptat să fiu atât de bună încât să nu pot fi ignorată”, va afirma o altă concurentă.

Pavel Bartoș va spune, din nou, diseară, de la 20:30, „Să fie VOCE!”. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Vezi și:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni