Vocea României, sezonul 10: Alexandrina Vlad, moment spectaculos pe scenă cu piesa „Love Is A Lie”

30 Septembrie 2022, 21:06

Alexandrina Vlad este ofițer bancar, dar iubește muzica. Cu vocea sa a ridicat în picioare publicul, iar pe cei cinci antrenori i-a cucerit din start. Concurenta a dezvăluit că toți cei din familia sa cântă, părinții ei fiind recunoscuți în special pentru muzica lăutărească și cea populară. Alexandrina nu a ales acest drum, mărturisind că întotdeauna a fost pasionată de muzica jazz, blues sau pop-rock.

Cu piesa „Love Is A Lie”, Alexandrina Vlad a reușit să întoarcă două scaune, The Motans și Irina Rimes fiind cei care și-au exprimat dorința de a o avea în echipă.

„S-au întors Irina Rimes și Denis, sunteți pe mâini extraordinar de bune. O să se certe, știți cum? O să se dea cu capul de pereți! E o tensiune între ei când se bat pe un concurent...Vine suflu dinspre ei, sunt fiare. Mă bucu că am un moment de relaxare că nu m-am întors cu ei”, a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes a fost convinsă încă de la început de faptul că Alexandrina are tot ce caută ea la concurenții din acest sezon „Vocea României”, iar The Motans s-a arătat profund impresionat de modul în care a urcat pe scenă.

VEZI PRESTAȚIA CONCURENTEI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies