• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alex Delea, la ADEVĂR sau PROVOCARE! Cum s-a descurcat câștigătorul Survivor România 2022

Alex Delea, la ADEVĂR sau PROVOCARE! Cum s-a descurcat câștigătorul Survivor România 2022

Alex Delea a fost cel mai apreciat și muncitor concurent al sezonului trecut Survivor România. Acesta a reușit să ridice trofeul competiției, iar de atunci a primit o mulțime de atenție din partea fanilor, care își doresc să îl vadă în cât mai multe contexte interesante.

Alex Delea a acceptat invitația Vorbește Lumea și a venit în platou, acolo unde a fost supus unei probe extrem de distractive. Jocul ADEVĂR sau PROVOCARE este cunoscut de toată lumea și practicat atât la petreceri, cât și la TV. Iată cum a răspuns întrebărilor, dar și ce provocări a acceptat!

Alex Delea a extras primul bilet din bolurile puse la dispoziție de cei trei prezentatori simpatici. Acesta, deși a spus  că nu va alege deloc „ADEVĂR”, a început runda chiar cu o întrebare la care a fost nevoit să răspundă cât mai sincer posibil: „Ce îți place cel mai mult la corpul tău?”:

„Aș putea spune ce nu îmi place! Îmi place tot corpul meu, în afară de gambe pentru că sunt foarte fine din naștere. Mai am o problemă, regretul vieții mele: tatuajele. Îți dai seama că eu regret ce nu mai pot scoate de pe mine? Le-am făcut la 18 ani, eram foarte bucuros când mi le-am făcut, dar majoritatea oamenilor care se tatuează o fac doar de dragul de a o face. Eu aveam 18 ani, slăbuț și am zis să îmi fac câteva tatuaje... Pe ăsta (trandafirul de pe mână) am vrut să îl scot deja, am o cicatrice aici.. Nu mai pot face asta, din păcate. 

Pe tatuajul de pe gât scrie: M și C: Maria și Cristina. Toate tatuajele sunt pentru mama, bunica, mătușa mea și verișoarele mele”,
a spus el.

După ce a răspuns întrebării, Alex Delea a ales și o provocare în care a fost pus să danseze pe menele. Acesta a acceptat provocarea și a început să își miște corpul pe piesa lui Adi Minune - „Așa sunt zilele mele” (VEZI CUM A DANSAT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS) 

Ulterior, el a mai extras din bol un bilet cu provocări. Câștigătorul Survivor România 2022 a reușit să facă duble cu o minge de fotbal, în timp ce Shurubel a ținut-o pe picior timp de 20 de secunde:

„Visul meu a fost să fiu fotbalist”, a menționat Alex Delea.

Alex Delea a fost de acord să mai răspundă la o întrebare: „La ce vârstă ți-ai întâlnit marea dragoste?”:

„Sunt un băiat foarte sincer. S-a întâmplat prima dată când eram mic, dar nu știam ce înseamnă. Prima dragoste adevărată a fost la 22 de ani, în 2019. M-am îndrăgostit de o fată care nu era îndrăgostită de mine. Vai, ce durere! Am suferit mult. Eu sunt foarte prostuț când iubesc. S-a terminat când eram în Spania. Mă uitasem de o excursie în Tenerife când văd un story de la un prieten cu dânsa cu un „dâns”.. Ce durere în inimă! 

Eu abia aștept să mă reîndrăgostesc din nou!”,
a răspuns el.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS PROVOCĂRILE COMPLETE

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni