• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu o va ajuta cu bani de operații estetice pe Amarah, femeia transgender care face senzație pe TikTok

Bianca Drăgușanu o va ajuta cu bani de operații estetice pe Amarah, femeia transgender care face senzație pe TikTok

Bianca Drăgușanu o va ajuta cu bani de operații estetice pe Amarah, femeia transgender care face senzație pe TikTok

Amarah este o tânără transgender care face senzație pe TikTok datorită live-urilor sale. Aceasta a primit aprecierea Biancăi Drăgușanu, care susține că o va ajuta inclusiv cu bani de operații estetice!

TikTok-ul este una dintre cele mai folosite platforme de socializare și entertainment din lume. Tot mai mulți utilizatori postează clipuri video amuzante, educative sau informaționale, care adună cifre impresionante de like-uri și comentarii. Recent, un nou personaj din România a început să facă senzație pe această platformă media. Este vorba despre Amarah Chiraș, o tânără de doar 24 de ani. 

Amarah s-a născut în corp de bărbat, însă încă din copilărie a realizat că nu se regăsește în caracteristicile masculine, ci mai degrabă feminine. Astfel, ea a început să urmeze mai multe tratamente hormonale pentru a deveni cu adevărat femeie. Recent, Bianca Drăgușanu a remarcat-o și a făcut un live cu ea, în cadrul căruia și-a arătat admirația pe care i-o poartă.

”Tu ești poate de 10 ori mai feminină decât mine, care eu sunt o vulcanică și tot. Eu sunt o irascibilă. Ești foarte finuță și foarte elegantă în gesturi, bravo ție”, a spus Bianca.

@kym.1998 #fypシ #5pasidebine #viraltiktok ♬ sunet original - Mădălina ????


Mai mult decât atât, vedeta a susținut că o va ajuta pe tânăra în vârstă de 24 de ani cu bani pentru operațiile estetice pe care urmează să le facă. Diva chiar s-a oferit să vorbească cu medicii din România și din Turcia pentru ca Amarah Chiraș să aibă parte de cele mai bune proceduri.

”Hai că te ajut eu să strângi bani pentru ele, vrei? Facem, explicăm, căutăm doctori. Eu știu doctori foarte buni și în România și în Turcia”, a adăugat Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: Bianca Drăgușanu/Instagram, Amarah Chiraș/Instagram, TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni