• PRO TV
  • Roxana Hulpe este însărcinată în șase luni. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a dezvăluit ce sex are bebelușul

Roxana Hulpe este însărcinată în șase luni. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a dezvăluit ce sex are bebelușul

Roxana Hulpe este însărcinată în șase luni. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a dezvăluit ce sex are bebelușul

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor PRO TV, este însărcinată pentru prima dată. Aflată în a șasea lună de sarcină, jurnalista a preferat abia acum să facă publice primele imagini cu burtica de gravidă. 

În cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Roxana Hulpe a vorbit despre momentele minunate pe care le trăiește alături de soțul ei, Bogdan Rădulescu. 

„Mă minunez continuu, iar uimirea asta se citește pe fața mea de mai bine de jumătate de an. Am 32 de ani, sunt pe cale să devin mamă și port zilnic cu mine două inimi. Sunt recunoscătoare și fericită. Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață”, a spus Roxana. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Prezentatoarea TV a explicat de ce a preferat discreția în legătură cu acestă schimbare din viața ei. 

„Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste.

La prima morfologie am mers convinsă că este băiat. Eram cu mama în cabinetul doamnei doctor și mă întreabă: „Vreți să știți sexul bebelușului?. Am spus: „Da, normal, dar să nu afle mama și, foarte sigură pe mine, am zis: „Oricum știu că e băiat. Doamna doctor zâmbea, părea că am citit în stele. În final, după ce a părăsit mama cabinetul, mi-a spus că e fetiță. Faptul că era totul bine cu sarcina, cu bebele, și că era și fetiță a făcut ca acea zi să fie cea mai frumoasă de până atunci. În sinea mea, mereu mi-am spus că îmi doresc o fetiță. (zâmbește)”,
a povestit ea. 

Roxana a fost cerută în căsătorie de către Bogdan Rădulescu, în timp ce se aflau la festivalul UNTOLD 2022. Cei doi au spus „Da!” în fața ofițerului de stare civilă pe 3 septembrie, într-un decor superb, pe Lacul Tarnița din Cluj-Napoca. 

Sursă foto: Facebook/ Roxana Hulpe

Vezi și: Roxana Hulpe, între viața de reporter și rolul de prezentator. Cum reușeste să le îmbine și care este povestea ei

 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni