• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Milioane de telespectatori au urmarit povestea mafiei taximetristilor din Las Fierbinti!

Milioane de telespectatori au urmarit povestea mafiei taximetristilor din Las Fierbinti!

Milioane de telespectatori au urmarit povestea mafiei taximetristilor din Las Fierbinti!

Mafia taximetristilor din Las Fierbinti a redus concurenta la tacere! Gruparea creata de Nicu Rata a bagat spaima in locuitorii din Las Fierbinti, starnind amuzamentul telespectatorilor. Cel mai bun serial romanesc de comedie al ultimilor 10 ani a fost aseara lider detasat de audienta pe toate categoriile de public. Las Fierbinti a inregistrat cea mai mare cota de piata pe segmentul publicului comercial din toate sezoanele! Episodul de aseara a fost urmarit in medie, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare 20:30-22:32, de peste 2.1 milioane de telespectatori. In minutul de maxima audienta, de la 21:17, Las Fierbinti a fost urmarit de peste 2.7 milioane de telespectatori.

Cota de piata record pentru cel mai urmarit serial romanesc de comedie!

La nivelul publicului comercial, persoane cu varsta intre 18 si 49 de ani, Las Fierbinti a inregistrat 16 puncte de rating si o cota de piata record de 38.4%, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut valori de trei ori mai mici: 5.2 puncte de rating si 12.5% share pe aceasta categorie. 

In episodul de aseara, Nicu Rata a bagat spaima in primarul Vasile. Mafia taximetristilor cunoscuta sub denumirea de Taxi Power a cuprins localitatea. Mesajele de amenintare l-au speriat pe Vasile. Omerta, legea tacerii, a impus trimiterea mesajelor prin bilete, fiind aduse de diferiti mesageri. Evident, ca in orice situatie delicata, prietenul la nevoie se cunoaste. Totul a avut o rezolvare, Bobita ajutandu-l pe Vasile, contra unei sume de bani. 

Gianina si Ardiles nu au fost afectati de evenimentele din linistita urbe. Cei doi erau mult mai preocupati de o situatie amoroasa combinata cu una... imobiliara. Gianina a aflat ca Ardiles a mostenit o impresionanta proprietate imobiliara in America, astfel incat s-a indragostit brusc de acesta. Numai ca lucrurile nu au fost atat de simple. Aspirina a mirosit imediat ca ceva este in neregula si a luat decizia de a interveni in relatia celor doi. 

In acelasi episod senzational, Firicel si Celenanto au concurat in domeniul constructiilor. Firicel a primit nenumarate lucrari de la consateni, construind porumbare in timp record: 30 de minute. Constructiile realizate corect rezistau in medie... cateva ore! Celentano s-a aratat dezamagit de modul in care camaradul sau a realizat aceste lucrari, incercand sa-l convinga pe Firicel sa respecte toate normele unei opere de arta. Fara rezultat insa. Incapatanarea lui Firicel a avut un singur deznodamant: o bataie pe masura lucrarii, de la beneficiarii nemultumiti. 

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni