• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Povestea amoroasa a lui Robi si problemele existentiale ale lui Celentano, in topul preferintelor telespectatorilor!

Povestea amoroasa a lui Robi si problemele existentiale ale lui Celentano, in topul preferintelor telespectatorilor!

Povestea amoroasa a lui Robi si problemele existentiale ale lui Celentano, in topul preferintelor telespectatorilor!

Comedia a cuprins Romania! Un spectacol de stand-up de succes l-a propulsat pe Rata pe orbita judetului! Spectacolul de la carciuma din Fierbinti a fost urmarit la nivel national de peste 2 milioane de telespectatori. In minutul de aur de la 21:51, peste 2,5 milioane de romani urmareau cu interes aventurile simpaticelor personaje.

Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. Astfel, in intervalul de difuzare 21:23-22:18, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 11.6 puncte de audienta si o cota de piata de 26.1%, urmatorul post clasat inregistrand valori de doua ori mai mici: 5.6 puncte de rating si 12.5% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului plin de umor o audienta medie de 9.6 puncte de rating si 18.1% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 9.5 puncte de rating si 17.8% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 11.1 puncte de rating si o cota de piata de 19.7%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 9.4 puncte de rating si 16.7% cota de piata.

Faptul ca Horatiu Malaele nu a mai putut onora propunerea lui Bobita de a tine un spectacol de teatru la carciuma din Fierbinti l-a propulsat pe Nicu Rata pe cele mai importante scene ale judetului! Numarul absolut savuros de stand-up a fost aclamat de toti spectatorii!

Daca majoritatea localnicilor au ales sa-si petreaca timpul intr-un mod amuzant, Robi a suferit o dezamagire in ceea ce o priveste pe Marcela, verisoara Aspirinei! Desi s-a imbracat elegant, a facut gesturi galante invitand-o la o cafea la Primarie, acesta a fost extrem de trist in momentul in care a aflat ca Marcela nu este cea mai potrivita persoana pentru el, luand in considerare spusele Aspirinei.

La sediul organizatiei non-profit care se ocupa de problemele sociale ale persoanelor din mediul rural, Celentano a fost pus la incercare, fiind sfatuit sa se inscrie intr-un program de dezalcoolizare. Puterea de convingere a unuia dintre angajati a dat roade! Cel putin pentru un acest episod.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30 numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni