• PRO TV
  • „Cum îl aștept pe soțul meu acasă”. Gina Pistol, apariție senzațională în lenjerie intimă

„Cum îl aștept pe soțul meu acasă”. Gina Pistol, apariție senzațională în lenjerie intimă

„Cum îl aștept pe soțul meu acasă”. Gina Pistol, apariție senzațională în lenjerie intimă

Gina Pistol este una dintre cele mai senzuale prezențe feminine din showbizul românesc. Soția lui Smiley este mereu atentă la felul în care arată și deseori împărtășește cu urmăritorii ei sfaturi de frumusețe. Fosta prezentatoare TV este într-o formă de invidiat, dovadă fiind cele mai recente imagini cu ea în lenjerie intimă.

Gina Pistol a postat recent pe pagina de socializare un filmuleț de la o ședință foto. Vedeta pozează doar într-o cămașă albă cu decolteu, lăsând la vedere lenjeria intimă. Fanii au fost cuceriți de apariția ei și i-au scris zeci de mesaje de apreciere. 

„Cum îl aștept pe soțul meu acasă. Abia aștept să vă arăt și vouă pozele de la ședința asta foto”, a scris ea în dreptul acelui video. 

Smiley i-a comentat imediat. Artistul a pus emoticoane cu foc (n.r. „incendiară) și a scris „Acum vin!”.

Gallery

O altă fotografie, postată de Gina, l-a cucerit instant pe Smiley. „Gata…poza asta o fac tablou în casă”, a scris cântărețul la imaginea de mai jos. 

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)


Smiley a declarat recent că este implicat în foarte multe proiecte:

„Eu pregătesc un clip acum pentru România la o piesă specială cu un impact emoțional puternic. Și multe altele. Foarte mulți artiști noi, piese noi, un sezon nou la „Românii au talent”, e în desfășurare “Vocea României”, plecări multe, mai plec în afară, mă mai întorc.Nu dorm cât toată lumea, dorm un pic mai puțin, dar deocamdată reușesc totuși să o duc pe fii-mea la grădiniță. Doar de 2 ori a fost deocamdată”, a spus el într-un interviu pentru ciao.ro.

Sursă foto: Instagrm/ Gina Pistol

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni