• PRO TV
  • Cum se simte Nicu Covaci după ce a fost operat pe creier timp de 6 ore. Trupa Phoenix a făcut anunțul cu puțin timp în urmă: „Veștile nu sunt bune”

Cum se simte Nicu Covaci după ce a fost operat pe creier timp de 6 ore. Trupa Phoenix a făcut anunțul cu puțin timp în urmă: „Veștile nu sunt bune”

Cum se simte Nicu Covaci după ce a fost operat pe creier timp de 6 ore. Trupa Phoenix a făcut anunțul cu puțin timp în urmă: „Veștile nu sunt bune”

Trupa Phoenix a făcut un anunț neașteptat, cu puțin timp în urmă! Membrii formației au vorbit despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci, artistul care a fost operat pe creier în urmă cu doar trei săptămâni.

Gallery

​Nicu Covaci este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, acesta făcându-se remarcat grație contribuției semnificative pe care a avut-o în succesul trupei Phoenix. Liderul formației, care a împlinit recent 76 de ani, a fost supus unei operații pe creier, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, în Timișoara. 

Acesta a petrecut mai bine de 6 ore pe masa de operații, iar la scurt timp după intervenție a fost transferat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, pentru a-și reveni. De atunci, compozitorul se află în spital, iar colegii lui de trupă sunt la curent cu fiecare demers al doctorilor.

Recent, membrii trupei Phoenix au făcut un anunț îngrijorător pe rețelele de socializare. Deși susțin că starea de sănătate a lui Nicu Covaci este stabilă, în continuare veștile medicilor nu sunt cele mai bune:

„Salutare tuturor! Oameni buni, ne-au parvenit rezultatele finale și fără echivoc ale analizei situației medicale a lui Nicu. Vom ține sub discreție diagnosticul, însă veștile nu sunt bune.

Starea lui Nicu este stabilă, urmează cursul tratamentului și este sub cea mai bună îngrijire posibilă! Condiția medicală nu îi permite vizite, inclusiv noi limităm contactul, așa că adresăm rugăminte către presă a nu se insista în sensul acesta! Am promis că vă ținem la curent cu informații veridice și clare și asta vom face!”, este mesajul transmis de membrii trupei, pe rețelele de socializare.

Nicu Covaci a fost operat pe creier timp de 6 ore

Nicu Covaci a ajuns la Spitalul Județean Timișoara în urmă cu trei săptămâni, după ce a simțit că o parte din față începe să îi amorțească. Ulterior, simptomele acestuia s-au agravat, iar liderul trupei Phoenix a realizat că și vederea îi este afectată. 

Astfel, solistul a decis să facă investigații medicale amănunțite și să fie supus unui RMN. Rezultatele testului au indicat o problemă extrem de serioasă de sănătate: proces expansiv intracranian. Medicii de la Secţia de Neurochirurgie au hotărât să îl opereze de urgență și să îl țină sub observație, la secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni