• PRO TV
  • Doinita Oancea si-a luat ramas bun de la Ferma Vedetelor

Doinita Oancea si-a luat ramas bun de la Ferma Vedetelor

Doinita Oancea si-a luat ramas bun de la Ferma Vedetelor

Dupa opt saptamani petrecute la Ferma Vedetelor, Doinita si-a luat ramas bun de la colegii sai si a incheiat o experienta unica in viata ei. Probele alese de ea i-au oferit avantaj Cristinei, iar duelul a fost unul strans. 

Tensiunile au pornit inca de dimineata, cand Doinita a descoperit intr-o filmare facuta cu o seara inainte ca Vica i-a spus lui Dan: Si maine canti la fraierii astia la nunta?. Cand a fost intrebata direct de Doinita daca a spus asa ceva, Vica nu a recunoscut si a avut o atitudine ostila. 

Nea Rata le-a adus rochii fetelor, pentru a se pregati de nunta si a inceput inspectia: Bravo, George! Asa e bine!. De data asta, fermierii au obtinut 5 arginti pentru munca lor: N-am nici eu de unde sa iti mai dau!, a spus nea Rata. 

Mini seria Ferma Mioritica s-a terminat cu bine, iar personajele au reusit sa isi gaseasca fericirea. 

Doinita, Gina si Roxana s-au gatit pentru nunta lor cu Augustin, si-au pus rochii albe si au cules flori pentru buchetele de mireasa si decorarea foisorului. La marele eveniment, nasul Rata nu a putut veni cu mana goala. El le-a facut o mare surpriza fermierilor si l-a adus pe Nelu Ploiesteanu sa cante la nunta, dar si multe daruri: Prezenta lui nea Nelu a fost o mare bucurie pentru noi!, a spus Ionut, iar ginerele Augustin a completat: Ce relatii ai, nea Rata! Sa il aduci tu pe nea Nelu la noi!. Toate traditiile au fost respectate, iar nunta de la ferma a avut parte de o slujba plina de glume, sustinuta de Ionut si de o petrecere pe cinste, in aer liber, cu hore si vals. 

Dupa petrecere a venit momentul inevitabil: retragerea celor doua dueliste in camerele izolate din padure. Simt ca sunt la un pas de tot ceea ce imi lipseste si pot sa lupt pentru ce am aici sau pot sa nu lupt pentru ce am dincolo de porti. Foarte simplu!, a spus Doinita cu ochii in lacrimi. Cristina a declarat: Nu stiu ce se va intampla la duel. E in functie de ce isi alege Doinita. Ma voi lupta cat ma voi lupta. Va fi un duel! Niciun duel nu e usor!. 

La prima proba, Plimba marul, fiecare concurenta a trebuit sa mute cu gura merele din acvariu in cos, fara a se ajuta de maini sau de picioare. Cea care a dat dovada de mai multa determinare si a reusit sa mute toate merele a fost Cristina.

La cea de-a doua proba, Salvat de clopotei, ele au fost legate la ochi, iar fiecare a avut la spate o funie pe care era prins un clopotel. Si de data aceasta Cristina, cu toate ca s-a accidentat, a iesit invingatoare reusind sa ii ia Doinitei clopotelul de cinci ori. 

Doinita si-a luat ramas bun de la colegii ei si a spus: Inainte sa ajung acasa ma opresc la benzinarie sa imi iau suc!, completand: Am facut niste schimbari in mine, care sper sa ramana pentru toata viata. Ma bucur ca am intalnit oameni atat de diferiti. Ma bucur ca de unii m-am apropiat foarte tare!. 

Editia Ferma Vedetelor de ieri seara a fost urmarita de peste 1 milion de persoane, iar in minutul de aur, de la 22:28, peste 1.3 milioane de romani priveau peripetiile fermierilor.

In editia de luni, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum arata cea mai frumoasa zi din Ferma Vedetelor, ce surpriza primeste Cristina Cioran, dar si pe cine a lasat Doinita fermierul saptamanii. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni