Ligia Hojda reprezinta Romania in cadrul competitiei globale Hard Rock Rising

Ligia Hojda reprezinta Romania in cadrul competitiei globale Hard Rock Rising

Ligia Hojda, fosta semifinalista si concurenta in echipa lui Tudor Chirila la Vocea Romaniei 2014, a fost desemnata castigatoarea celei de-a saptea editii a competitiei Hard Rock Rising Romania 2017 si a premiului de 1.000$ oferiti de Hard Rock Cafe Bucuresti. Piesa care i-a purtat noroc pe 22 mai si cu care a reusit sa impresioneze juriul a fost chiar primul sau single, ”Fire Gun”, pentru care a filmat de curand un videoclip ce va fi lansat in perioada urmatoare. 

Dupa Vocea Romaniei, Ligia Hojda a inceput colaborarea cu Agentia de Vise, compania care se ocupa si de managementul exclusiv al trupei VAMA. Compune constant piese noi fie singura, fie alaturi de alti compozitori, iar in prezent munceste intens la conturarea albumului sau de debut si pregateste noi show-uri. ”Hard Rock Rising a fost o experienta frumoasa pentru noi, una pe care o recomand cu incredere oricarui artist aflat la inceput de drum. Nu am urmarit nicidecum ideea de a castiga, dar m-am bucurat enorm ca piesa si show-ul nostru au fost apreciate de juriu destul cat sa fie trimise mai departe in competitie. Le multumesc colegilor mei Andrei, Robert, Cosmin si Daniel, cat si juriului si publicului prezent. Felicitari tuturor artistilor, a fost o energie minunata acolo”, a declarat Ligia pentru PRO TV.

Celelalte trupe concurente au fost No Stress, Claudiu Mirea si Paper Magik. Finalistii au interpretat piese din repertoriul propriu in fata juriului format din: Cornel Ilie (Vunk), Alin Dinca (Trooper), Claudiu Cirtina (voice-over), Iulian Udrea (producator si compozitor) si Mircea Zane (Music Manager la HRC Bucuresti). Toti vor primi 1000 de CD-uri sau DVD-uri de la Bison Disc cu cel mai recent lansat single/videoclip si un premiu oferit de Fender Instruments. Pe langa premiul in valoare de $1.000, finalistii au luptat si pentru sansa de a intra in finala internationala a competitiei Hard Rock Rising, care se va desfasura in Orlando, Florida.

Hard Rock Rising este un concurs mondial de talente, ce isi propune sa ofere artistilor din intreaga lume sansa de a se afirma pe plan international. Este organizata in parteneriat cu ReverbNation, cea mai mare platforma la nivel mondial ce asigura muzicenilor independenti mijloacele necesare pentru a se ocupa de fiecare aspect al carierei lor. Marele castigator va avea sansa de a canta pe Hard Rock Stadium din Miami in pauza unui meci de mare audienta si va beneficia de productia unul videoclip profesional, ce va fi difuzat in reteaua video Hard Rock Cafe din toata lumea.

”Hard Rock Rising este o competitie globala unica ce ofera artistilor sansa sa isi faca talentul recunoscut si sa intre in contact cu fanii. Muzicieni din 70 de tari au luat parte la editia din 2016, iar fanii din intreaga lume au exprimat peste 175.000 de voturi. Competitia din acest an va fi cel putin la fel de puternica si abia asteptam sa ii dam castigatorului startul pe drumul spre succes, printr-o aparitie pe stadionul Hard Rock, in fata catorva mii de oameni”, a spus Shailyne Berges, Marketing Manager la Hard Rock International. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni