• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Octavian Strunila joaca  JOI in Las Fierbinti! Telespectatorii sunt invitati apoi la meciul Stelei cu Foresta Suceava!

Octavian Strunila joaca  JOI in Las Fierbinti! Telespectatorii sunt invitati apoi la meciul Stelei cu Foresta Suceava!

Octavian Strunila joaca  JOI in Las Fierbinti! Telespectatorii sunt invitati apoi la meciul Stelei cu Foresta Suceava!

JOI, de la ora 20:30, inainte de meciul din Cupa Romaniei dintre Foresta Suceava si Steaua, Las Fierbinti vine cu un episod de zile mari!

Manolo, fratele lui Giani, vine direct din Italia pentru a-si vizita tovarasii din Romania. Personajul, interpretat de Octavian Strunila, este un maestru in combinatii si afaceri si nu va ezita sa-si incerce norocul si pe piata locala. Vazand talentul innascut al lui Dorel in ale picturii, Manolo se gandeste ca oamenii vor cumpara harti care sa le ghideze spiritul spre Rai, pictate de fratele mic al lui Bobita.

In acelasi timp, Gianina il roaga pe Robi sa o ajute la rezolvarea unui caz international. Din surse sigure, aceasta este sigura ca Michael Jackson este inca in viata, fiind rapit de raufacatori. Robi si Gianina vor porni o investigatie pentru a afla adevarul. 

De la 21:30, imediat dupa cel mai urmarit serial romanesc, meciul din Cupa Romaniei dintre Foresta Suceva si Steaua este transmis LIVE de Pro TV! Cele doua echipe s-au mai intalnit in trecut, in anul 2000, meciul fiind incheiat la egalitate 1-1. Meciul din saisprezecimile Cupei Romaniei a starnit interesul fanilor Forestei Suceava, toate biletele fiind epuizate in cateva ore! In plus, sucevenii au montat o nocturna mobila special pentru acest meci, in speranta ca vor reusi un nou miracol, dupa cel din 2000 cand Foresta a invins Dinamo cu 5-4, dupa ce a fost condusa cu 4-0!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni