(P) Ai grijă de sănătatea familiei tale!

(P) Ai grijă de sănătatea familiei tale!
Citeste mai mult despre: asigurare de sanatate, Groupama Asigurari,
Data publicarii: 04 Noiembrie 2022
Data actualizare: 07 Noiembrie 2022
„Împreună la bine, dar și în clipele mai grele!” - aceasta este deviza tuturor familiilor, nu-i așa? Dar ce se întâmplă atunci când tu sau cei dragi aveţi nevoie de îngrijiri medicale?

Ţi-ai dori să știi că beneficiaţi de expertiza celor mai buni medici, că aveţi acces rapid la servicii medicale de calitate, în România sau în străinătate sau că nu trebuie să plătiţi suplimentar pentru acestea?

La Groupama, prin Asigurarea de sănătate – Spitalizare și chirurgie, sănătatea ta și a familiei tale este pe primul loc și astfel poți să traversezi mai ușor un astfel de eveniment nedorit. 

CARE SUNT PRICIPALELE BENEFICII ALE ACESTUI PRODUS?

  1. Tu alegi unde te tratezi: spital de stat sau privat, în ţară sau în străinătate
  2. Beneficiezi de decontarea directă a 100% din valoarea facturii ca urmare a spitalizării și/ sau intervenţiei chirurgicale în spitale private Regina Maria, în limita sumei asigurate pentru fiecare eveniment
  3. Poți adăuga în asigurare și membrii familiei tale, inclusiv copiii nou-născuți 
  4. Ai posibilitatea de a personaliza cu alte acoperiri, în funcţie de nevoile tale (chat medical, sănătate emoţională, naștere etc.)

Disponibil în două variante de accesare, în orice spital public sau privat sau doar în spitalele private din Rețeaua de sănătate Regina Maria, produsul acoperă cheltuielile medicale ce pot apărea ca urmare a unui accident, a unei îmbolnăviri sau chiar a unei recidive după un prim eveniment, în limita a 20.000 Euro/an. Indiferent de varianta de accesare aleasă, în calitate de asigurat, poți opta pentru unul dintre cele trei niveluri de acoperire, între 2.000 Euro și 10.000 Euro, în cazul unei spitalizări cu sau fără intervenție chirurgicală.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre Asigurarea de sănătate – Spitalizare și chirurgie, vizitează site-ul Groupama sau contactează serviciul Alo Groupama, disponibil de luni până vineri între orele 8:00 – 18:00, la numărul 0374 110 110.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!