(P) Bürger, berea ideală pentru momente memorabile alături de prieteni

(P) Bürger, berea ideală pentru momente memorabile alături de prieteni
Citeste mai mult despre: Burger,
Data publicarii: 09 Octombrie 2021
Data actualizare: 11 Octombrie 2021
Încă din cele mai vechi timpuri, este cunoscut faptul că berea nu reprezintă doar o simplă băutură, ci un pretext perfect pentru socializare, întâlniri relaxante alături de prieteni și clipe de neuitat cu familia la masă.

Istoria sa a început încă de acum câteva mii de ani și din câte se pare, va mai continua să fie scrisă pentru încă mult timp de acum înainte. În companie aleasă, o bere bună merită savurată fără noțiunea timpului, iar Bürger îndeplinește cu prisosință criteriile amintite.  

Rețetă originală germană, cu materie primă de cea mai bună calitate

Creată după rigorile unei rețete speciale germane, cu o combinație armonioasă de ingrediente, berea Bürger este desăvârșită. Apa din izvoare montane aflate la 1100 metri altitudine, alături de malțul din orz, mălai și hamei conturează un gust echilibrat, cu aromă plăcută. Gustul amărui, caracteristic, îi conferă personalitate și o adaugă în categoria berilor fine, numai bună de savurat până la ultima picătură. 

Procesele îmbunătățite de-a lungul anilor au transformat rețeta originală într-una de succes, cu etape de producție atent gândite și desigur, gestionate cu precizie germană. Gustul și textura inconfundabile, caracteristice unei beri reconfortante, transformă Bürger în liantul ideal dintre o șuetă cu amicii și amintiri de povestit și retrăit cu patos. Distribuite și comercializate la sticlă, doză sau pet, Bürger este apreciată de cei care doresc să se delecteze cu o bere cu gust autentic, realizată din ingrediente 100% naturale. 

Din America în Europa și chiar până în cele mai îndepărtate state din Asia, berea va rămâne în continuare una dintre cele mai consumate băuturi la nivel global. Printre alte beneficii recunoscute, consumul moderat de bere ajută la menținerea sănătății, așadar echilibrul este cea mai bună măsură. 

**Mai multe detalii despre concursurile cu premii organizate pe paginile de socializare puteți găsi aici  - http://www.burger.ro/ & https://www.facebook.com/BereBurger

***De asemenea, produsele Bürger pot fi văzute în noul sezon Las Fierbinți”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies