(P) Cele mai bune sfaturi pentru pariorii începători

(P) Cele mai bune sfaturi pentru pariorii începători
Autor: Maria Rusu
Data: 26 Martie 2020
Cei care vor să parieze astăzi pe evenimente sportive, o pot face mult mai simplu decât în urmă cu 15-20 de ani. Motivul ce stă la baza accesului facil la posibilitățile multiple de a paria este reprezentat de boom-ul platformelor online, ce oferă astfel de produs.

Lista de case de pariuri online crește de la an la an, de aceea, din ce în ce mai mulți pariori noi vor să își încerce norocul, mizând pe sportivii lor favoriți. Însă pentru că se află în fața unei experiențe noi, ce implică atât o componentă financiară, cât și una emoțională, vrem să le oferim pariorilor începători câteva sfaturi, ca de început de drum: 

Sfaturi pentru pariorii începători: #1

Disciplina unui parior este un element important pentru succesul său. Iar formarea acestei calități începe cu decizia de a plasa primul pariu. Suma de bani lunara pe care vrei să o pariezi nu trebuie să îți afecteze bugetul personal, ci trebuie să reprezinte o mică pondere din totalul câștigurilor tale (doar ale tale!). Nu îți recomandăm să depășești niciodată plafonul maxim autoimpus, chiar și în cazul în care evenimentele sportive pe care ai pariat nu au fost câștigătoare. Respectă întotdeauna bugetul pentru pariuri prestabilit, pentru un control al propriei tale balanțe financiare. 

Sfaturi pentru pariorii începători: #2 

Este extrem de important să pariezi pe evenimente sportive despre care ai habar, cunoscând în prealabil: echipa sau sportivul, cotele din dreptul șanselor de câstig, informații despre o anumită casă de pariuri online (iată, de exemplu, cele mai utile informații despre Sportingbet) etc Pe net poți găsi, cu doar câteva click-uri, o mulțime de statistici, privind istoricul anumitor echipe, sau al anumitor sportivi pe care vrei sa păriezi. ATENȚIE: rezultatele bune din trecut nu reflectă absolut deloc rezultatul final al unui nou eveniment sportiv. Ține cont de această regulă și pariază întotdeauna pentru a te distra, nu cu gândul unei îmbogățiri subite, cu ajutorul acestei activități! 

Sfaturi pentru pariorii începători: #3

Nu investi în scheme de joc garantate de anumite “buni samariteni”, care sunt dispuși să le împartă cu tine contra unei sume de bani. Cum spuneam și mai sus, niciun eveniment sportiv nu poate fi decis, decât după fluierul final al arbitrului. Oricat de tentante ar fi propunerile de îmbogățire rapidă, având ca bază de plecare pariurile sportive, rămâi fidel bugetului tău inițial, pe care să îl meu distribui cu responsabilitate pe evenimente sportive, despre cunoști informații suficiente. 

Sfaturi pentru pariorii începători: #4 

În agenda ta zilnică, pariurile trebuie să fie la coada listei de activități. Nu începe ziua gândindu-te la pariuri și nici nu o termina la fel. Nu îți recomandăm să fii conectat non-stop la o activitate pe care nu o poți lega de un venit sigur și pe care să îl primești lună de lună. Considerăm ca responsabilitățile de la job și cele din sânul familiei trebuie să primeze în topul priorităților tale. Tratează parierea pe evenimente sportive ca pe un hobby, nu ca pe un pilon fundamental al vieții tale. 

Sfaturi pentru pariorii începători: #5

Privește pariurile sportive ca pe o altă distracție a timpului tău liber. Cu alte cuvinte, ultimul sfat al acestui articol vine să sintetizeze mai tot ce am discutat astăzi, privind percepția corectă a unui parior începător asupra acestei activități. Nu privi pariurile sportive nici ca pe o sursă de venit, nici ca pe o alternativă de cursă lungă pentru jobul pe care îl ai in prezent. Construindu-ți din start o atitudine pozitivă față de pariuri, vei trata cu mai multă maturitate atât câștigurile, cât și pierderile înregistrate în cadrul acestei activități! 

Pariază responsabil de fiecare dată! 
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO