(P) Susține-l de mic în cariera lui de om mare

(P) Susține-l de mic în cariera lui de om mare
Data publicarii: 01 Decembrie 2021
Data actualizare: 01 Decembrie 2021
„Când voi fi mare, vreau sa mă fac aviator sau pompier…ba nu, mi-ar plăcea să construiesc roboți sau să fiu un medic renumit”. Copilul tău visează zi de zi la ce va face atunci când va fi mare și, odată cu el, visezi și tu – la ce universitate va merge, ce cursuri va urma sau cum va pune bazele primei lui afaceri. Însă odată cu aceste vise vine și întrebarea „Oare îi voi putea fi alături în toate planurile lui de viitor?”. 

Cum ar fi să-i poți oferi copilului tău un cadou care să-l ajute să-și ducă planul la bun sfârșit atunci când va avea mai mare nevoie? Cu Asigurarea de viață cu economisire pentru copii de la Groupama, poți fi alături de copilul tău în cele mai importante momente din viață – prima zi la facultate, primi pași în antreprenoriat, ziua nunții sau, de ce nu, o călătorie în jurul lumii. 

Ai trei componente esențiale unei asigurări complete: asigurare de viață pentru părinte, asigurare medicală pentru intervenții chirurgicale în cazul copilului și componenta de economisire, prin care îi poți asigura copilului tău sprijinul financiar necesar unui bun început în viață. În plus, produsul îi oferă copilului tău și siguranța financiară garantată, în cazul în care tu nu-i vei mai putea fi alături. 

Poți alege din două opțiuni pe cea mai potrivită pentru tine: Standard, încheiată de unul dintre părinți sau chiar de bunici, fără evaluare medicală, copilul beneficiind de suma asigurată aleasă de tine, la sfârșitul contractului sau Premium, încheiată de ambii părinți. Dacă alegi optiunea Premium, în cazul unui eveniment nefericit, Groupama preia costurile asigurării, astfel încât, la finalul perioadei contractuale, copilul să beneficieze de toată suma asigurată de părintele său. 

Nu-i ușor să fii părinte, dar e ușor să pui bazele celui mai important proiect pe care îl ai în acest rol: viitorul copilului tău. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!