• PRO TV
  • Cât a costat inelul de logodnă pe care Tj Miles i l-a dăruit Franciscăi: „Are diamantele din Canada”

Cât a costat inelul de logodnă pe care Tj Miles i l-a dăruit Franciscăi: „Are diamantele din Canada”

Cât a costat inelul de logodnă pe care Tj Miles i l-a dăruit Franciscăi: „Are diamantele din Canada”

Tj Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca la Survivor All Stars. Pentru că nu a avut posibilitatea să îi ofere un inel adevărat, fostul concurent i-a dăruit iubitei lui punga de orez ca simbol al iubirii.

Gallery

Când a revenit în România, Tj Miles i-a dăruit Franciscăi cel mai frumos inel. Acum, fostul concurent de la Survivor All Stars a oferit mai multe detalii despre bijuteria pe care patenera lui o poartă pe deget.

Tj Miles i-a dăruit Franciscăi un inel de la Tiffany. Cât a costat bijuteria

Francisca a dezvăluit că inelul pe care Tj Miles i l-a dăruit este unul iconic, cu diamante din Canada și a fost cumpărat de la Tiffany din Paris.

„Este un inel prea frumos să nu mă mândresc cu el. Are diamantele din Canada, este din Paris de la Tiffany. Este un inel iconic”, spune Francisca.

Citește și:

Tj Miles a dezvăluit cât a cheltuit pe inelul cu diamante pe care i l-a oferit viitoarei lui soții. Acesta nu a precizat suma exactă, însă a mărturisit că este de ordinul sutelor de mii.

„Direct de la Tiffany, de la cel mai frumos magazin, orice fată și l-ar dori. Eu ca băiat mi-am dorit să-mi cumpăr mie ceva de la Tiffany, nu prea am avut ce să-mi iau pentru că sunt foarte scumpe și nu are sens. Este priceless inelul, nu pot să vă spun cât am dat pe el. Cu cinci zerouri în coadă, cam așa” , spune Tj Miles pentru Cancan.ro.

În spatele bijuteriei prețioase se află o poveste interesantă, TJ Miles a plecat de la Survivor, a făcut escală la Paris, iar timp de opt ore a trebuit să găsească inelul perfect.

Citește și: 

„Am luat în calcul mai multe posibilități în legătură cu nunta. Ne gândim și la variante în afara țării, dar dacă va fi să facem în România, o vom face chiar la noi pe plajă, undeva drăguț. Așteptăm oferte pentru că încă suntem în căutări. Știm doar că vrem să fie un moment frumos de care să ne bucurăm noi Va fi ceva super relaxat, unde oamenii vor veni de drag, fără obligații. Va fi ceva la care toată lumea să se distreze, să se simtă bine”, a spus și Francisca, pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni