• PRO TV
  • Capricornii au intalniri care le dau emotii. Horoscopul zilei de 15 martie 2012

Capricornii au intalniri care le dau emotii. Horoscopul zilei de 15 martie 2012

Capricornii au intalniri care le dau emotii. Horoscopul zilei de 15 martie 2012

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

PESTI

O definitivare, se pune capat unui efort prelungit si o sa va puteti angaja undeva, sa luati o suma de bani, sa vindeti, sa cumparati o locuinta.

BERBEC

Veti pune mult suflet intr-o activitate care chiar daca se urneste mai greu, se va bucura de succes si o sa fiti incintati de rezultate, de castigurile obisnuite.

TAUR

Se coace la foc mic, o surpriza pentru voi, o sa aflati despre ce e vorba peste vreo doua-trei saptamini si o sa va bucurati ca lumea din jur va iubeste.

GEMENI

Va pot intra doar o parte din banii pe care-i asteptati, iar restul Luna viitoare, dupa ce Mercur, patronul vostru isi reia mersul direct si le da voie banilor sa ajunga in contul vostru.

RAC

Se poate sa va luati o masina sau s-o scoateti de la reparat, sa vi se-ntimple ceva care sa va scape de un stres, sa deveniti mai relaxati ca ati cam ajuns la capatul puterilor

LEU

Ati putea incasa niste bani sau sa semnati un contract de munca, sa legalizati o situatie, sa capatati o functie de conducere sau sa existe o alta posibilitate de a iesi in fata.

FECIOARA

Puteti castiga un proces, sa beneficiati de niste avantaje pentru care v-ati zbatut de mai bine de doi ani si treceti intr-o alta etapa de viata.

BALANTA

E posibil sa angajati niste oameni care sa se ocupe de reparatiile casei, de curatenie sau pe cineva sa se ingrijeasca de cineva bolnav din familie, sau de cresterea copiilor.

SCORPION

Ati putea semna un contract de angajare, sau sa va asociati cu niste persoane competente care sa puna umarul la o munca de echipa, cu care sa dati lovitura in afaceri.

SAGETATOR

Va descurcati la examene, la interviuri, rezolvati acele lucruri care v-au solicitat nervos in ultimele 3-4 luni si iesiti dintr-un cerc vicios.

CAPRICORN

Intalnire care sa va dea emotii, sa va faceti sperante in legatura cu persoana care bate la portile inimii voastre si n-o sa va dezamageasca fiinta respectiva.

VARSATOR

O sa reluati un traseu birocratic sa mai duceti o adeverinta, o copie, niste acte fara de care nu puteti primi niste aprobari, sau poate sint niste taxe de platit. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni