• PRO TV
  • FOTO. Unde evadeaza Amalia Enache atunci cand are chef de duca :)

FOTO. Unde evadeaza Amalia Enache atunci cand are chef de duca :)

FOTO. Unde evadeaza Amalia Enache atunci cand are chef de duca :)

Maine, 5 mai, de la 10:00, intr-o noua editie a emisiunii Ce se intampla, doctore?.

Si-a obisnuit telespectatorii sa fie in forma maxima atunci cand prezinta, alaturi de Cristian Leonte, Stirile Noptii de la ProTv si tocmai pentru ca are o meserie foarte solicitanta, Amaliei Enache ii place sa-si incarce bateriile in vacante memorabile, in care sa descopere oameni, locuri si traditii noi. 



Deoarece vacanta de vara se apropie cu pasi repezi, maine, intr-o noua editie a emisiunii Ce se intampla, doctore?, Amalia povesteste care sunt preferintele sale atunci cand vine vorba despre o evadare in locuri de poveste. Specialistii spun ca cei care vor sa se bucure deopotriva de un somn linistit si de un sistem imunitar puternic trebuie sa se orienteze catre sesiuni de relaxare combinate cu miscare. Inotul alaturi de delfini in Mexic sau echitatia cu elefanti sunt doar cateva dintre sugestii pentru ca vacanta sa fie una de neuitat. 

Desi este stiut ca tinerii se mobilizeaza mai greu sa faca miscare, dansul poate fi o alternativa buna pentru orele de sport. In plus, e si foarte distractiv. Sore si Alina din LaLa Band, pe care telespectatorii le pot urmari in fiecare luni, de la 20:30, la ProTv in Pariu cu viata, nu au timp sa ajunga la sala, insa se mentin in forma fiind atente la dieta si dansand cu pasiune.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni