• PRO TV
  • Andreea Esca si Stirile Pro Tv au fost urmarite de 3 milioane de telespectatori

Andreea Esca si Stirile Pro Tv au fost urmarite de 3 milioane de telespectatori

Andreea Esca si Stirile Pro Tv au fost urmarite de 3 milioane de telespectatori

Intoarcerea Andreei Esca la pupitrul Stirilor Pro Tv dupa accidentul suferit la schi a fost asteptata de milioane de telespectatori curosi atit sa se reintilneasca cu iubita prezentatoare, dar si sa vada cit de drepta poate sta aceasta in scaunul special amenajat in studio.

Astfel, la nivelul intregii populatii a Romaniei aproape 3 milioane de telespectatori  urmareau in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 19.39 Stirile Pro Tv prezentate de Andreea Esca. In acest moment, Pro Tv a inregistrat pe publicul din mediul urban o audienta medie de 14,3 puncte de rating si 32,3% cota de piata, aproape de trei ori mai mult decit Antena 1 care obtinea doar 4,9 puncte de rating si 11% cota de piata.

Pro Tv a fost lider absolut de audienta pe toate targeturile, in intervalul orar in care a fost difuzata principala editie de Stiri a zilei, de la ora 19.00, atit pe publicul din mediul urban, cit si pe publicul comercial din mediul urban, cu virste cuprinse intre 18-49 de ani. Astfel, audienta medie inregistrata de Stirile Pro Tv de la ora 19.00 a fost pe publicul din mediul urban de 10,7 puncte de rating si 24,7% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 6,7 puncte de rating si 15,4% cota de piata. Clasamentul ramine neschimbat si pe publicul din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani cind Pro Tv se instaleaza confortabil pe pozitia fruntasa cu 8,2 puncte de rating si 26,2% cota de piata, mai mult decit dublu fata de Antena 1 care a inregistrat doar 3,9 puncte de rating si 12,6% cota de piata.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni