• PRO TV
  • Ruby si-a surprins fanii cu o fotografie total diferita! Fanii au felicitat-o: "Vezi ca se poate si fara sa-ti arati sanii?"

Ruby si-a surprins fanii cu o fotografie total diferita! Fanii au felicitat-o: "Vezi ca se poate si fara sa-ti arati sanii?"

Ruby si-a surprins fanii cu o fotografie total diferita! Fanii au felicitat-o: "Vezi ca se poate si fara sa-ti arati sanii?"

Ruby si-a obisnuit fanii de pe Facebook cu fotografii provocatoare, in care isi arata formele in tinute mulate sau decoltate, iar acest lucru i-a fost adeseori reprosat cantaretei.

Ieri, Ruby le-a facut o surpriza frumoasa prietenilor de pe reteaua de socializare si le-a aratat o imagine in care artista apare intr-o ipostaza cu totul noua.

Ruby s-a fotografiat cu o fetita in brate, zambind fericita. "She's so fluffy I'm gonna die"("Este atat de pufoasa ca-mi vine sa mor"), a scris cantareata pe Facebook, aratand ca nu i-ar sta deloc rau in ipostaza de mamica.

Fanii artistei au apreciat faptul ca Ruby a ales sa imparta cu ei si fotografii mai putin provocatoare si i-au transmis ca poate sa fie iubita si apreciata chiar daca nu se dezbraca. "Vezi ca poti fi draguta si fara sa-ti arati sanii?", "In sfarsit ai inceput si tu sa pui poze normale", "Esti mai frumoasa fara sani la vedere", "Iti sta bine ca mamica. Nu faci si tu unul?" i-au scris cativa admiratori.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni