• PRO TV
  • Sfarc in talpa, copilul broasca si alte accidente genetice uimitoare: FOTO

Sfarc in talpa, copilul broasca si alte accidente genetice uimitoare: FOTO

Sfarc in talpa, copilul broasca si alte accidente genetice uimitoare: FOTO

In 2006, un copil ciudat s-a nascut in Charikot, Nepal, atragand curiozitatea a sute de mii de oameni. Bebelusul, care parea sa nu aiba gat si avea ochii extrem de bulbucati si-a capatat imediat renumele de "Copilul-broasca".

Copilul a murit la doar jumatate de ora de la nastere si a fost dus la spital imediat dupa decesul sau. Vestea s-a raspandit ca focul, iar in fata unitatii sanitare mii de oameni se stransesera pentru a vedea "grozavia". Politia a trebuit sa fie mobilizata pentru a controla multimea.

Barbatul cu coada

Chandre Oram, din Bengalul de Vest, India, s-a nascut cu o prelungire a coccisului, care seamana cu o coada in toata regula. Superstitiile Indiei l-au facut sa se retraga din viata publica si sa creada ca este blestemat. Oram a declarat ca a fost foarte deprimat dupa ce 20 de femei cu care a avut o relatie s-au despartit de el cand au aflat de ciudatenia lui.



Copilul ciclop

Nici "copilul ciclop", nascut in India, in 2006 nu a fost privit cu ochi buni de catre societate. Medicii care au asistat la nasterea copilului cred ca accidentul genetic s-a produs din cauza efectului unui medicament experimental, anti-cancer, pe care mama bebelusului il luase in timpul sarcinii. Fetita nu avea nas, iar creierul nu era dezvoltat, astfel ca a murit la doar cateva zile de la nastere.

S-a nascut cu picioarele intoarse invers

Wang Fang, in varsta de 27 de ani, din China, s-a nascut cu picioarele intoarse invers - in locul degetelor era calcaiul, iar in locul calcaiului erau degetele. Wang s-a adaptat acestui mod ciudat de a trai si chiar a refuzat sa primeasca o indemnizatie de handicap, spunand: "Pot sa alerg chiar mai repede decat majoritatea prietenilor mei, pot avea o slujba normala... asa ca nu este niciun motiv sa fiu considerata o persoana cu handicap".



Copilul cu trei maini

Liu Junjie din China este bebelusul care s-a nascut cu trei maini. Insa datorita tehnologiei avansate, doctorii au reusit sa-i indeparteze cea de-a treia mana care era dezvoltata complet.



Femeia cu un sfarc in calcai

O consultatie banala la medic a dezvaluit un diagnostic uimitor: unei tinere de 22 de ani i s-a dezvoltat un sfarc exact in mijlocul talpii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni