• PRO TV
  • Mesajele tulburatoare ale Antoniei. Fanii artistei sunt extrem de ingrijorati: "Ce se intampla cu tine?"

Mesajele tulburatoare ale Antoniei. Fanii artistei sunt extrem de ingrijorati: "Ce se intampla cu tine?"

Mesajele tulburatoare ale Antoniei. Fanii artistei sunt extrem de ingrijorati: "Ce se intampla cu tine?"

Pana nu de mult, Antonia se folosea de paginile sale de Facebook pentru a-si promova concertele, a le arata fanilor sai imagini personale, insa cantareata nu avea obiceiul sa publice mesaje in care sa vorbeasca despre ceea ce simte de fapt atunci cand nu apare pe scena, in fata publicului.

Ultimul an a fost unul destul de dificil pentru una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Antonia a trecut printr-un divort, a inceput sa aiba mai putin timp pentru apropiati si sa-si vada fiica mai rar, iar la inceputul verii, presa tabloida scria ca artista ar fi inceput o relatie cu Alex Velea, insurat la acea vreme cu Ana.

Antonia si Alex nu si-au confirmat relatia, insa nici nu au infirmat ca ar fi impreuna, iar din toate speculatiile ulterioare, cantareata a avut cel mai mult de pierdut, dupa ce multi dintre fanii sai au inceput sa-i reproseze ca i-a distrus casnicia lui Velea.

In ultimul timp, artista a inceput sa-si verse oful pe Facebook, in cateva mesaje care lasa sa se inteleaga ca Antonia traverseaza o perioada foarte dificila.

"Cand oamenii te fac sa te simti nedorit, nu incerca sa ii faci sa sufere sau sa se simta vinovati, pentru ca nu vei reusi. Trebuie sa pleci pentru ca nu mai ai niciun motiv sa ramai. Uneori trebuie sa fii puternic pentru tine insuti. Ceea ce este predestinat sa se intample se va termina cu bine, insa daca nu, atunci nu se va intampla. in iubire trebuie sa lupti, insa nu poti lupta de unul singur. Uneori ai nevoie ca oamenii sa lupte pentru tine. Daca nu o fac trebuie sa pleci si sa realizezi ca ceea ce tu le-ai daruit este mai mult decat ei au fost dispusi sa iti daruiasca si mai mult decat merita!" - asa a sunat primul mesaj publicat de artista.

"Crescand, am fost mereu invatati ca adevarul e interzis, nu lasa lumea sa stie nimic despre tine pentru ca o vor folosi impotriva ta. tine totul inauntrul tau, nu arata semne de durere. Eu simt ca aratand emotii si faptul ca treci prin perioade dificile te asemeni mai degraba unui leu! O piesa de rezistenta, o persoana care nu este falsa, o persoana care spune: asa, si? Am mai cazut dar cu siguranta ma voi pune din nou pe picioare pentru ca nu am alta varianta! Nu sunt perfecta, nici o persoana rea, sunt doar eu, povestea mea", a mai adaugat Antonia pe reteaua de socializare,

Fanii sai au incercat sa o incurajeze cu vorbe bune, insa nu au lipsit nici comentariile rautacioase, iar tabloidele scriu ca aceste mesaje ar avea legatura cu relatia dintre Antonia si Velea, care pare sa fi ajuns la final, insa cei doi pastreaza in continuare tacerea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni