• PRO TV
  • Cum petrec politicienii Craciunul. Ce mesaje le-au transmis romanilor: FOTO

Cum petrec politicienii Craciunul. Ce mesaje le-au transmis romanilor: FOTO

Cum petrec politicienii Craciunul. Ce mesaje le-au transmis romanilor: FOTO

Politicienii romani au ales sa petreaca sarbatorile de iarna alaturi de familie si au transmis mesaje prin internediul retelelor de socializare.

Presedintele Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care o tine in brate pe nepoata sa, Sofia Anais, alaturi de urarea ”Craciun fericit tuturor copiilor si parintilor lor!”.

Presedintele si nepoata sa se afla in fata unui brad impodobit, iar micuta poarta un costum de Mos Craciun. Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, petrec sarbatorile de Craciun in statiunea Predeal.

"Fie ca marea sarbatoare a Nasterii Domnului sa reinnoiasca in fiecare dintre noi speranta si bucuria de a fi impreuna cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos in lume sa ne ajute sa ne gandim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau in comunitatile din diaspora si, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea si solidaritatea noastra.!", se spune in mesajul de Craciun , postat marti, pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele ureaza: "Un Craciun cu bucurie si sanatate! la multi ani!".

 

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook  doua fotografii alaturi de familie, urand ”Craciun fericit” romanilor.

”Craciun Fericit tuturor! si multumesc celor care ne-au transmis felicitari si urari ( nu am putut sa raspund direct pt ca Irina mi-a ascuns telefonul pt 3 zile)!”, a postat Ponta.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a postat pe Facebook o felicitare de sarbatori, insotita de mesajul ”Sarbatori fericite tuturor!”.

Deputatul PDL Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii alaturi de bradul impodobit si de finuta sa, Sonia Elena: "Astazi de dimineata, am primit acasa vizita Printesei Sonia Elena. Acum sunt convinsa ca Mosul va ajunge mai repede la Pomul de Craciun".




MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni