• PRO TV
  • Adela Popescu si Radu Valcan au deconspirat locul lor secret: Veliko Tarnovo

Adela Popescu si Radu Valcan au deconspirat locul lor secret: Veliko Tarnovo

Adela Popescu si Radu Valcan au deconspirat locul lor secret: Veliko Tarnovo

Adela Popescu si Radu Valcan, actorii din telenovela „O noua viata”, difuzata ACASA de luni pana joi, de la ora 20.30, au deconspirat locul lor secret: pitorescul oras Veliko Tarnovo din Bulgaria.

Adela a marturisit pe blogul ei www.adelapopescu.eu ca in acest weekend s-au bucurat pentru cateva ore de un loc foarte drag lor, Veliko Tarnovo: „Noi am aflat acum cativa ani de acest oras si de-atunci, a devenit locul nostru secret de evadare. Mai ales in perioada in care nu vroiam sa stie nimeni ca suntem impreuna.  Ne-am pastrat obiceiul, si acum cand prindem o zi libera si dor de duca, dam o fuga pana la vecinii nostri. 


Am descoperit un oras medieval, pitoresc, plin de farmec. Fosta capitala a Bulgariei iti ofera nenumarate variante de a petrece o zi, doua, chiar trei  in inima ei. La doar doua ore jumate de Bucuresti poti face shopping mai ieftin decat acasa, iar carciumioarele intime iti lasa sentimentul ca te afli in alta lume. Adica acolo gasesti portii mari, la preturi mici.  


Si nu, nu zic sa nu te mai duci la Sinaia, nici vorba, zic doar, daca ai vreodata timp si stare sa pleci in strainatate si sa nu trebuiasca sa te urci in avion, asta poate fi o optiune chiar buna. Gata, nu ma mai bag. Daca aveti chef, descoperiti-l si singuri. Pe el, pe Veliko Tarnovo!  ”, scrie Adela pe blogul sau personal. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni