• PRO TV
  • Putini barbati ar recunoaste asta. Ce spune Radu Valcan despre felul in care arata Adela Popescu dimineata, fara pic de machiaj

Putini barbati ar recunoaste asta. Ce spune Radu Valcan despre felul in care arata Adela Popescu dimineata, fara pic de machiaj

Putini barbati ar recunoaste asta. Ce spune Radu Valcan despre felul in care arata Adela Popescu dimineata, fara pic de machiaj

Radu Valcan si Adela Popescu sunt impreuna din 2010 si, dupa aproape trei ani de relatie, sunt la fel de indragostiti unul de celalalt.

"V-am mai spus ca imi place de ea naturala si nemachiata, nu-i asa? Ca mi-e draga dimineata, ciufulita si adormita si seara, cand vine de la alergat cu parul prins intr-o coada simpla, in pantofi sport si cu echipament lejer.

Sa va mai spun ceva: nu imi place cu tocuri. Cand o vad cum se inalta pe tocurile acelea ametitoare, in rochia nitel stramta, cu rujul perfect aplicat, o admir ca un barbat ce sunt si apoi ma gandesc cam cat de chinuita o fi. :) Oare nu o dor picioarele? Oare nu o strange rochita? Cum o sarut acum cu tot rujul acela?


Am fost suficient de clar, zic eu, mie imi place natural. Imi plac rochitele acelea de vara lejere si balerinii.

Imi place sa o vad cum merge relaxata, asa ca un spiridus si cum rade linistita. Sa ma ierte partea masculina direct interesata, dar eu as interzice tocurile si platformele.

Pentru ca nu vad feminitatea in tocuri cui, ruj rosu si piele mulata, ci in zambete naturale, par lasat liber, fara fixativ sau spuma, in ochi stralucitori si nerimelati.

Vad feminitatea in atitudine, in maini ingrijite frumos, in aroma ei proaspata, in vocea calda care nu urca niciodata. si care, Doamne-fereste, n-ar rosti nici un cuvant urat.

Nu vad feminitatea intr-un dulap plin (de sclipici si pene), ci in bun gust si prospetime. Pentru ca mie imi place ea, FEMEIA. Fiinta dulce si linistita, care nu trebuie sa se urce pe tocuri ca sa ajunga la inima mea!" a scris Radu Valcan pe blogul personal.



 

Adela si Radu locuiesc impreuna de cativa ani si se inteleg de minune, asa ca multi au fost cei care i-au intrebat de ce nu vor sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca. Desi au o relatie frumoasa, niciunul dintre ei nu se simte complet pregatit pentru aceasta etapa.

"Ne indreptam in directia aceea. Traim impreuna de trei ani, o viata de oameni casatoriti. Cred ca pe vremuri, cand oamenii locuiau separat, cererea venea mai repede. Noi suntem ca si casatoriti de trei ani, e ceva ce avem deja. Cred ca de fapt trebuia sa ajungem la dorinta de a face si un copil. Cand ne vom hotari sa facem un copil, ne vom si casatori pentru ca asa e frumos, ca un copil sa se nasca intr-o familie, cu doi parinti cu acelasi nume. Eu nu am avut niciodata proiectia rochiei de mireasa sau a nuntii. Nu am visat la asta niciodata", a marturisit Adela pentru cancan.ro.

Pe de alta parte, Radu Valcan spune ca relatia lor ar fi neschimbata, indiferent daca ar semna sau nu actele:

"Consider ca nu e nicio diferenta intre a fi casatoriti sau nu. Consider ca am fi la fel de responsabili si ne-am iubi la fel. As vrea sa am un blank intr-o noapte si sa uit ca Adela a fost casatorita de atatea ori, in atatea filme. Pentru mine asta inseamna o mare competitie", a recunoscut actorul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni