• PRO TV
  • Poarta doar o haina de blana? Cum arata tinuta lui Kim care o face sa para complet goala 

Poarta doar o haina de blana? Cum arata tinuta lui Kim care o face sa para complet goala 

Poarta doar o haina de blana? Cum arata tinuta lui Kim care o face sa para complet goala 

Kim Kardashian este una dintre vedetele care nu poate evita bliturile fotografilor niciodata, imaginile cu ea aparand pe internet dupa fiecare aparitie in public. Iar vedeta are, aproape de fiecare data, ceva de oferit fanilor sai, indiferent ca apare singura sau alaturi de sotul sau si de cei doi copii.

Kim a devenit cunoscuta petru scandalurile in care a fost implicata si pentru coprul sau cu forme iesite din comun. Iar asta pentru ca vedeta in varsta de 35 de ani isi pune in evidenta atuurile fizice ori de cate ori are ocazia. Mizand pe fiecare parte a corpului in parte, Kim isi alege tinutele in asa fel incat sa isi scoata in evidenta bustul, coapsele si posteriorul bombat.

De data aceasta fotografii au surprins-o purtand o salopeta care o face sa para aproape goala, datorita nuantei foarte apropiata de culoarea pielii.


Salopeta elastica pe care Kim a purtat-o a fost asortata cu o pereche de ghete lungi si albe. Kim a ales tinuta pe care a puratat-o in Reykjavik, dintre cele prezentate de sotul ei, Kanye West, in colectia Yeezy.

Bruneta a purtat si o haina de blana lunga, pe care a lasat-o insa complet descheiata si si-a strans parul intr-o coada impletita atat de populara in clanul Kardashian-Jenner, in ultima perioada.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni