• PRO TV
  • Motivul amuzant pentru care un bărbat a dat în judecată un site destinat adulților

Motivul amuzant pentru care un bărbat a dat în judecată un site destinat adulților

Motivul amuzant pentru care un bărbat a dat în judecată un site destinat adulților

Un bărbat surd a intentat proces unui popular site de filme pentru adulți, pretinzând că i-ar fi fost violate drepturile.

Astfel, Yaroslav Suris a dat în judecată Pornhub, care deține milioane de clipuri video interzise minorilor, susținând că lipsa subtitrării îi încalcă drepturile de persoană cu dificultăți de auz.

Citește și: Eminem, apariție total neașteptată: cum arată artistul în noul sau videoclip

Suris pretinde că, din cauza handicapului de care suferă, nu poate auzi partea audio a clipurilor video, ceea ce înseamnă că ”nu înțelege pe deplin conținutul”, conform TMZ.

Vicepreședintele Pornhub Corey Price - care mărturisește că, de regulă, nu comentează litigiile în derulare - a răspuns acuzațiilor. 

”Înțelegem că Yaroslav Suris dă în judecată Pornhub pentru că i-am refuzat accesul la filmele noastre, din punct de vedere audio. Aș vrea să profit de ocazie pentru a sublinia că avem o categorie cu subtitrare”.

În documentele pe care le-a depus la tribunal, Suris a precizat titlul a numeroase filme pe care le-a vizionat, menționând că, în momentul în care actorii purtau un dialog, era complet pierdut și nu mai înțelegea nimic. 

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel




Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni