• PRO TV
  • (P) Care sunt beneficiile unui aparat de dezinfectat cu abur în lupta cu pandemia provocată de Coronavirus?

(P) Care sunt beneficiile unui aparat de dezinfectat cu abur în lupta cu pandemia provocată de Coronavirus?

(P) Care sunt beneficiile unui aparat de dezinfectat cu abur în lupta cu pandemia provocată de Coronavirus?

Indiferent de spațiul în care îți desfășori activitatea zilnică, este important ca acesta să beneficieze de o curățare în profunzime, pentru a opri dezvoltarea bacteriilor și a microbilor. Mai mult, dacă lucrezi într-un domeniu în care ai contact direct cu alte persoane, este stipulat prin lege faptul că toate suprafețele trebuie să fie curate și dezinfectate cât mai des!

Prin urmare, poți folosi un aparat de dezinfectat cu abur de la Polti. Avantajul curățării cu abur este că poți folosi căldură în locul chimicalelor periculoase, cu aceeași eficiență! Folosit corect, aburul poate distruge până la 99,99% dintre bacterii, microbi și virusuri, obținând un mediu plăcut, sănătos și perfect sigur! Cum funcționează un astfel de aparat de dezinfectat?

Vaporii produși de dispozitiv sunt, de fapt, molecule foarte mici, care pătrund prin porii suprafețelor, eliminând murdăria, grăsimea și alte substanțe nedorite. În plus, vaporii sunt eliminați la o temperatură ridicată, care distruge bacterii, microbi, virusuri, mucegai, precum și acarieni sau alte insecte care își fac veacul în orice cămin. 

Acest aparat de dezinfectat poate fi folosit cu succes pe orice tip de suprafață, de la gresie și parchet laminat până la scurgeri, chiuvete, căzi, blaturi, suprafețe de inox, ferestre, saltele etc. În anumite cazuri, vei avea nevoie și de accesoriile care însoțesc aparatul de dezinfectat.

În privința dezinfectării spațiilor, trebuie să luăm în calcul forțele "inamicului" cu care ne confruntăm. Contaminarea cu virusuri se poate face și prin simpla atingere a suprafeței infectate. Din acest motiv, este important să ne asigurăm că fiecare obiect și suprafață sunt perfect curate, fără riscul de a le deteriora.

Dacă alegem să folosim un aparat de dezinfectat, va trebui să avem în vedere și recomandările de care se bucură acesta. Sistemul brevetat de dezinfectare POLTI Sani System este proiectat astfel încât să dezinfecteze orice mediu sau suprafață cu risc de contaminare biologică. 

Aburul saturat, uscat și supraîncălzit până la 180° este generat în interiorul dispenser-ului Polti Sani System, eliminând până la 99,99% dintre virusuri, germeni, bacterii, ciuperci și spori pe suprafețe și țesături. Polti Sani System distruge în câteva secunde încărcătura bacteriană, fungică și virală, iar suprafețele pot fi folosite imediat după utilizare, economisind astfel foarte mult timp!

Polti Sani System poate fi folosit de mai multe ori pe zi pentru a dezinfecta suprafețele, chiar și în prezența persoanelor și a animalelor. Acesta este un produs sigur, care respectă mediul. Tehnologia aparatului Polti Sani System este brevetată și realizată în Italia, iar atenția deosebită pentru faza de producție este garanția calității produsului. Un aparat de dezinfectat de la Polti este ideal într-o mare varietate de domenii de activitate, precum:

Cabinete medicale sau stomatologice

Aburul saturat, uscat și supraîncălzit până la 180°C folosit de aparatul Polti Sani System acționează în câteva secunde, fiind ideal pentru dezinfectări frecvente în timpul zilei.

Saloane

Oricare ar fi meseria ta, important este să o desfășori în siguranță. Dezinfectează mediile cu ajutorul sistemului brevetat Polti Sani System: este important pentru tine și pentru toți clienții tăi.

Magazine

Aburul uscat supraîncălzit până la 180°C al aparatului Polti Sani System poate fi aplicat pe orice tip de suprafață, inclusiv pe țesături, deoarece acționează fără contact direct, ajungând în locurile greu accesibile pentru o dezinfectare totală.

Unități alimentare

Sanitizarea unităților alimentare sau a spațiilor în care se servește mâncarea este un element deosebit de important în protejarea publicului de germeni și bacterii. Eficient și compact, Polti Sani System Business este aparatul ideal pentru dezinfectarea spațiilor mici precum birouri, cabinete medicale, saloane de cosmetică, bucătării și multe altele!

Descoperă mai multe pe site-ul Polti.ro și participă și tu la lansarea acestui produs inovator, online, pe pagina de Facebook a companiei: https://www.facebook.com/events/575948909788469/

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni