• PRO TV
  • Ce a deranjat-o cel mai mult pe Elena Chiriac în discuțiile aprinse cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu

Ce a deranjat-o cel mai mult pe Elena Chiriac în discuțiile aprinse cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu

Ce a deranjat-o cel mai mult pe Elena Chiriac în discuțiile aprinse cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu

Elena Chiriac a fost una dintre cele mai apreciate persoane de la Survivor România, deși a avut parte de multe conflicte în cadrul emisiunii. Iată ce a deranjat-o cu adevărat pe sportivă, în contextul discuțiilor aprinse cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu!

Elena Chiriac a luptat până în ultima ediție a competiției Survivor România. Aceasta a dat dovadă atât de curaj, cât și de putere și înțelepciune. Cu toate că a fost implicată în multe discuții contradictorii cu ceilalți colegi de echipă, Elena a rămas cu zâmbetul pe buze și a depășit toate problemele din concurs. Totuși, ea a oferit recent un interviu în cadrul căruia a explicat ce a deranjat-o cel mai mult în certurile avute cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu.

Se pare că Elena Chiriac a învățat foarte multe, după experiența Survivor România. Ea a recunoscut că a avut și ieșiri destul de acide în cadrul competiției, care au pornit de la lipsa necesităților cotidiene. Cu toate acestea, campioana la taewondo a fost deranjată în momentele în care colegii săi o subestimau.

„Sunt cunoscută pentru faptul că nimeni și nimic nu mă poate opri din a-mi exprima părerea. În cinci luni s-au adunat multe frustrări, care, odată cu înfrângerile de care noi, Faimoșii, aveam parte, au ieșit la suprafață. E greu să îți controlezi stările în niște condiții atât de dure. N-aș schimba nimic, deși știu că și eu am greșit. Învăț din greșelile mele și fac pe cât posibil să nu le repet. Nu îmi place când sunt subestimată sau disprețuită, și asta mă face să reacționez pe măsură”, a declarat ea pentru viva.ro.

Elena Chiriac a menționat că a rămas prietenă foarte bună cu Laura Giurcanu și CRBL, de care s-a apropiat cel mai mult. Cu toate acestea, după plecarea lor din competiție, finalista Survivor România l-a descoperit pe Alex Delea, băiat la adresa căruia nu are decât cuvinte de laudă.

„Laura și CRBL sunt în inima mea. Îi apreciez și admir enorm, pe ei doi știam că mă pot baza oricând, erau frații mei în junglă. Din momentul în care ei au părăsit competiția, am ajuns să cunosc și alți oameni minunați, Alex Delea este unul dintre ei. Este printre cele mai pure suflete pe care le-am întâlnit. Mă bucur că am reușit să cunosc suflete frumoase într-un show atât de dur. Deși prima dată poți să fii înșelat de aparențe, care de cele mai multe ori erau neplăcute. Dar cu timpul ne descopeream și latura frumoasă”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Elena Chiriac/Facebook
VEZI ȘI: Abonamente pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni