• PRO TV
  • Cine este și cum arată iubitul Ștefaniei Stănilă, de la Survivor România

Cine este și cum arată iubitul Ștefaniei Stănilă, de la Survivor România

Cine este și cum arată iubitul Ștefaniei Stănilă, de la Survivor România

Ștefania Stănilă a reușit să câștige simpatia publicului larg, care a votat-o pentru a rămâne cât mai mult timp în competiția Survivor România! În ediția de miercuri, 10 mai 2023, ea și Andreea Moromete s-au aflat în pericol de eliminare, iar cea care a părăsit competiția a fost fosta Războinică. 

Ștefania Stănilă este gimnasta care face furori la Survivor România! Aceasta se bucură de simpatia multor oameni, care o votează masiv pentru a o vedea în Marea Finală. Mai mult decât atât, ea are parte și de dragostea necondiționată a iubitului său, care spune despre el însuși că „s-a născut pentru a o iubi pe Ștefania”.

Lucas Trestian este tânărul din Cluj cu care Ștefania trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Tânărul a fost elev la Școala Gimnazială Alexandru Vaida Voievod din Cluj, apoi a urmat studiile în străinătate, la o instituție de învățământ din Belgia.

Băiatul nu este atât de activ pe Instagram, însă pe TikTok postează o mulțime de videoclipuri, atât cu el, cât și cu familia sa. Ba mai mult decât atât, Lucas are pe platformă mai multe clipuri în care se sărută cu fosta Faimoasă. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ IUBITUL ȘTEFANIEI STĂNILĂ)

„Am emoții, pentru că nu am mai vorbit cu iubitul meu de o lună și jumătate. Vreau să spun că îl iubesc foarte mult pe iubitul meu și pe mama mea. Îi iubesc pe toți cei dragi de acasă. O să merg mai departe cu capul sus”, a spus Ștefania, de curând, la Survivor România.

Sursă foto: Lucas Trestian/TikTok, Ștefania Stănilă/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni