• PRO TV
  • Iulia Vantur a dansat pe tema “Noapte fierbinte” alaturi de baletul “Dansez pentru tine” FOTO

Iulia Vantur a dansat pe tema “Noapte fierbinte” alaturi de baletul “Dansez pentru tine” FOTO

Iulia Vantur a dansat pe tema “Noapte fierbinte” alaturi de baletul “Dansez pentru tine” FOTO

Vineri seara, prezentatoarea emisiunii “Dansez pentru tine” a pregatit telespectatorilor Pro Tv un moment special si cuceritor alaturi de baletul coordonat de Edi Stancu. Fermecatoarea Iulia Vantur a dansat alaturi de baletul emisiunii “Dansez pentru tine” un dans senzual cu tema editiei, noapte fierbinte. 

Intreaga editie de vineri va fi una fierbinte care va sta sub semnul senzualitatii. Adelina Pestritu va dansa alaturi de atragatorul Bogdan Vladau un tiganesc plin de sex-appeal pentru a ajuta un caz umanitar. Si trupa DFC din care face parte celebrul Robo care a cucerit intreaga tara la “Romanii au talent” a raspuns “Da” invitatiei de a dansa pentru a ajuta pe cineva aflat la nevoie.

Iuliana Luciu alaturi de cativa membri ai baletului va demonstra cum se danseaza folclorul international impus pentru toate perechile concurente. Intr-o forma fizica foarte buna, Iuliana Luciu va incinge atmosfera cu un dans brazilian.
Fostul partener al Paulei Seling, Tudor Moldoveanu, va arata ce inseamna “noche caliente” alaturi de fosta partenera a lui Florin Piersic Jr, Alina Atodiresei.

Corina Bud si Edy au tras la sorti sa-si petreaca “noaptea fierbinte” in pasi de salsa, Corina Caragea si Stefan vor fi senzuali intr-o coregrafie pe paso doble, Roxana Ionescu si Stefan vor colora ringul in ritm de mambo, iar Cove si Claudia vor infierbanta atmosfera cu merengue.

Cele mai dificile momente ale serii vor fi insa cele ale duelului in care Lavinia si Decebal pe de o parte si Augustin Viziru si Aurora pe de alta parte vor incerca sa convinga telespectatorii ca merita sa mearga mai departe in concurs. Publicul poate sa-i ajute cu un sms salvator la 1322 cu textul Lavinia sau Augustin.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni