• PRO TV
  • Bebe Rexha a dezvăluit motivul pentru care s-a îngrășat rapid 14 kg. Cu ce boală a fost diagnosticată

Bebe Rexha a dezvăluit motivul pentru care s-a îngrășat rapid 14 kg. Cu ce boală a fost diagnosticată

Bebe Rexha a dezvăluit motivul pentru care s-a îngrășat rapid 14 kg. Cu ce boală a fost diagnosticată

Una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, Bebe Rexha,  trecut printr-o transformare corporală care i-a pus pe fani pe gânduri. În mai puțin de un an, aceasta s-a îngrășat peste 13 kg, iar acum a dezvăluit și care este motivul pentru care a pus atât de multe kilograme.

Bebe Rexha a martursit în cadrul unei emisiuni tv că medicii au diagnosticat-o cu sindromul ovarului polichistic, care are ca efect și luarea în greutate. “Sindromul ovarului polichistic reprezintă un dezechilibru hormonal care interferă cu ovulația normală. Femeile cu acest sindrom nu au un ciclu menstrual normal, regulat. Acest dezechilbru homonal afectează și alte sisteme ale corpului, cum ar fi sistemul metabolic și cel cardiovascular”, explică sfatulmedicului.ro.

“M-am îngrășat 14 kilograme într-un timp record… poate chiar mai mult. Dar suntem în 2023, nu ar mai trebui să vorbim despre greutatea oamenilor, ar trebui să fim pozitivi și empatici”, spune Bebe Rexha.

@bebrexha

This song brings back so many memories.????????

♬ original sound - Bebe Rexha Fan Account

“Dar era normal să se întâmple asta, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și eram și mult mai slabă…Însă nu știi prin ce probleme trece un om”, a mai spus artista, care suferă și de tulburare bipolară.

În urmă cu un an și jumătate, vedeta postat un clip pe rețelele de socializare în care spunea, cu lacrimi în ochi, că se simte dezgustătoare la peste 80 kg.

“Sunt sărbătorile și știu că ar trebui să fim veseli… Dar tocmai m-am cântărit și cred că sunt mai grasă că niciodată. Nu mă simt confortabil să spun câte kilograme am, aș fi jenată. Mă simt dezgustătoare în propriul corp”, spunea Bebe Rexha în decembrie 2021.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni