• PRO TV
  • (P) KONG, restaurantul-rege din București, o locatie unică și exotică

(P) KONG, restaurantul-rege din București, o locatie unică și exotică

(P) KONG, restaurantul-rege din București, o locatie unică și exotică

KONG este un termen de origine chineză și coreeană, înseamnă “rege”, dar și lumină, iar în București KONG este cea mai nouă locație din inima parcului Herăstrău. E un restaurant de talie internațională, care chiar promite să lumineze regal momentele pe care clienții aleg să le petreacă aici.

Cum arată locația unică și exotică

Cu un perete imens de sticlă la nivel de décor (o înălțime spectaculoasă: 12,75 metri), KONG uimește încă de la intrare. Peretele e retractabil din tavan până la podea și dezvăluie un peisaj uimitor al lacului și al împrejurimilor naturale. În timp ce se dezvăluie această ambianță suprarealistă, cei care calcă pragul KONG sunt bineveniți să se bucure de bucătăria deschisă și de barul live de sushi. Dining Lounge, precum și Bar Lounge sunt situate sub o cupolă de sticlă enormă, care recreează o oază tropicală perfectă și o grădina japoneză formată din plante naturale, bonsai și palmieri. La amurg, Bar Lounge-ul se transformă într-un spațiu vibrant și energic, alimentat de tehnologia de ultimă oră Meyer Sound și Robe Lighting. Este cu adevărat locul perfect pentru a te deconecta, pentru a socializa și pentru a savura cocktailurile deosebite, în timp ce asculți celebrele ritmuri live Electropical și Afrohouse ale DJ-urilor special invitați.

Locația este așadar unică, are un stil profund exotic, dar în același timp e foarte primitoare și e un mix special obținut din combinarea elementelor precum lemn natural, beton, rășină, metal, multe plante naturale și lumini special alese de către designeri. Născut în anii pandemiei și crescut timp de doi ani, până la deschidere, Kong oferă practic un decor care să va transpună cu ușurință într-o junglă asiatică.

​Scopul a fost de fapt chiar acesta: de a recrea la KONG un habitat natural de pădure tropicală cu iluminare naturală obținută prin cupola imensă care inundă cu lumina naturală permanentă, o adevărată oază în care invitații să se poată bucura, în timp ce au senzația că sunt chiar în mijlocul naturii.

Ce oferă cu totul spectaculos acest loc şi care este “specialitatea” casei?

KONG oferă o combinăție sofisticată între bucătăria japoneză clasica și bucătăria nouă asiatică, dar are și o notă latino-americană. Oferă astfel un meniu complet a la carte rafinat din cele 3 stații principale: Bucătăria principală, Sushi Bar și Josper, Gratar Robata. Cele 3 baruri au fiecare un design unic și servesc cocktailuri tropicale uimitoare.

Nu există o specialitate anume, insa toate preparatele sunt unice. Iată câteva: Kampachi Tiradito, Wagyu BMSA5 Carpaccio, Bao Bao Creveți, Wok Chicken Fried Rice, The Entrecote Wagyu sau The Black Angus Short Rib - un preparat cu adevărat uimitor și best seller, gătit timp de 48 de ore.

KONG este prieten cu natura și cu viitorul, prin multe abordări eco

Restaurantul e alimentat de panouri solare amplasate pe clădirea adiacentă, folosește lumina directă a soarelui prin cupola supradimensionată de sticlă în timpul zilei, iar încăperile se bucură de aerul proaspăt care intră prin pereții imenși din sticlă retractabilă. De asemenea, se folosesc LED-uri inteligente, care economisesc energia.

Un simplu detaliu a schimbat totul în acest spaţiu

Cupola imensă de sticlă transparentă de 500 mp si acoperișul din sticlă au fost gândite atât pentru partea de restaurant, dar și pe terasă, transformand radical totul. Fiecare unghi din KONG este unic, fiecare zona combină elemente artizanale cu forme bionice, cu geometrii curate și cu tehnologie nouă.

Care sunt noutăţile KONG?

Locația este deschisă zilnic începând cu ora 12 și oferă opțiuni pentru pranz, business lunch și cină, iar în timpul săptămânii, între orele 17-19, se bucură de Happy Hour.
Pentru a completa experiența, acum poți savura și stridii, o selecție impresionantă de pește proaspăt gătit la alegerea ta, la grătar în sare sau la cuptor. De asemenea, poți opta pentru selectii de paste, inclusive paste cu homar proaspăt pentru o degustare cu adevărat rafinată, salate cu arome mediteraneene, precum si mixuri noi de sushi care-ti vor trezi cu siguranta toate simturile.
Printre atractiile acestui loc se numara si cel mai mare cuptor cu lemne din Bucuresti, folosit pentru prepararea unei game variate de specialitati precum pizza traditionala cu ingrediente DOP importate direct din Italia, focaccia si paine marocana cu aluat facut in casa.
In acest decor exotic și unic, KONG oferă ceva cu totul spectaculos: Jungle Nights Parties! În fiecare vineri și sâmbătă seara, aici este locul unde se întâmplă magia. Aceasta jungle exotica se transforma intr-un club vibrant unde rasaritul se vede direct pe lac. De la bar show, la acrobați aeriali, dansatoare exotice, muzică live și DJ spectacolul tine pana dimineata in zori. Este singurul concept de petreceri tematice Jungle din București și promite seri de neuitat.

In plus, locatia este deschisa si pentru evenimente corporate, dar si private.
Pentru mai multe detalii si rezervari puteti vizita: https://www.kong.ro/

FOTO: KONG

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni