• PRO TV
  • Andreea Bostănică, imagini cu apartamentul său din București! Cum arată locuința de lux

Andreea Bostănică, imagini cu apartamentul său din București! Cum arată locuința de lux

Andreea Bostănică, imagini cu apartamentul său din București! Cum arată locuința de lux

„Regina TikTok-ului”, așa cum este cunoscută în spațiul public, duce o viață de lux la doar 19 ani. De curând, tânăra s-a mutat la București și a publicat mai multe fotografii din apartamentul său, lăsându-i mască pe cei care o urmăresc.

Gallery

​Andreea Bostănică a început de mică să posteze pe rețelele de socializare și a avut mare succes la public. Frumoasă, îndrăzneață și foarte ambițioasă, tânăra a reușit să își asigure o viață de lux. La scurt timp după ce a susținut examenul de Bacalaureat, vedeta le-a mărturisit fanilor că deține trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă, dar și o locuință în București, acolo unde urma să se mute.

Timpul a trecut și, de curând, Andreea Bostănică a publicat primele imagini cu apartamentul său de lux, localizat în zona de nord a Bucureștiului. (Vezi imaginile cu apartamentul Andreei Bostănică în galeria de mai sus). În imaginile postate de vedetă se poate observa că locuința nu este încă pusă la punct, semn că abia de acum se va ocupa de amenajări.

„Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. M-am mutat în București și la fel. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București.

Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă multă baftă”, a spus Andreea Bostanica într-o postare online.

Sursă foto: Instagram/Andreea Bostănică

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni