• PRO TV
  • Întâmplare teribilă într-o fabrică Tesla. Un robot a atacat un inginer, lăsându-l într-o ”baltă de sânge”

Întâmplare teribilă într-o fabrică Tesla. Un robot a atacat un inginer, lăsându-l într-o ”baltă de sânge”

Întâmplare teribilă într-o fabrică Tesla. Un robot a atacat un inginer, lăsându-l într-o ”baltă de sânge”

Un inginer Tesla a fost atacat de un robot, în timpul unei defecțiuni la fabrica Giga Texas, aproape de Austin.

Doi martori au asistat cu groază cum colegul lor, un inginer, a fost atacat de mașinăria programată să apuce și să mute componentele de aluminiu ale mașinii.

Inginerul programa software-ul pentru doi roboți Tesla scoși din funcțiune, când robotul în cauză l-a pus la pământ, înainte de a-și înfige ghearele de metal în spatele și brațele omului, lăsând ”o dâră de sânge” pe podeaua fabricii.

Incidentul a fost dezvăluit într-un raport din 2021, cercetat de Daily Mail. Deși alte incidente cu roboți nu au mai fost raportate de atunci, dezvăluirea vine pe fondul îngrijorării față de riscul folosirii roboților la locul de muncă.

Unul dintre avocații care îi reprezintă pe muncitorii de la Tesla's Giga Texas a declarat pentru Daily Mail că, pe baza conversațiilor cu aceștia, numărul accidentelor suferite în fabrică sunt cu mult peste numărul declarat.

”Am avut o mulțime de muncitori care au fost răniți. Unul chiar a murit. Rănile și decesul nu există în aceste rapoarte pe care Tesla ar trebui să le completeze corect și să le înainteze autorităților”.

Foto: Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni