• PRO TV
  • Kate Middleton a părăsit spitalul. Detalii de ultima oră despre starea de sănătate a prințesei de Wales

Kate Middleton a părăsit spitalul. Detalii de ultima oră despre starea de sănătate a prințesei de Wales

Kate Middleton a părăsit spitalul. Detalii de ultima oră despre starea de sănătate a prințesei de Wales

După 13 zile în spital, Kate Middleton a fost externată de la London Clinic, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului.

Gallery

După aproape două săptămâni în spital, Prințesa de Wales (42 de ani) a ajuns la Adelaide Cottage din Windsor, pentru a-și continua recuperarea. Este de așteptat ca aceasta să-și reia îndatoririle regale abia de Paște.

Într-o declarație oficială a Palatului Kensington se arată: ”Prințesa de Wales s-a întors la casa din Windsor pentru a-și contina recuperarea în urma intervenției chirurgicale. Aceasta face progrese vizibile cât privește starea de sănătate. Prințul și prințesa doresc să mulțumească din inimă întregii echipe de la London Clinic, în special asistentelor medicale, pentru grija pe care o oferă. Familia de Wales continuă să fie recunoscătoare pentru mesajele de bine primite din toată lumea”.

Kate Middleton ar fi suferit o operație de extirpare a ovarelor


Conform doctordebine, Kate Middleton ar fi fost supusă unei operații salvatoare, de extirpare a ovarelor, după cum au declarat unele surse pentru presa spaniolă, notează panoramaweb.com. Palatul Kensington a anunțat săptămâna aceasta că prințesa de Wales a fost spitalizată pentru o intervenție chirurgicală la abdomen, dar nu a dat detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă, care ar putea fi mult mai grave decât se crede.


Se pare că această procedură medicală este folosită pentru a îndepărta uterul și, în unele cazuri, trompele uterine. De obicei, se face pentru o varietate de diagnostice, de la sângerări dureroase, displazie cervicală, endometrioză, cancer sau prevenirea cancerului

La ora actuală, la același spital este internat regele Charles, care se recuperează după o intervenție pentru prostată mărită.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni