• PRO TV
  • Fiul unui manelist celebru a pus ochii pe Erika Isac: „Sunt îndrăgostit rău! Dacă vezi acest mesaj ...”

Fiul unui manelist celebru a pus ochii pe Erika Isac: „Sunt îndrăgostit rău! Dacă vezi acest mesaj ...”

Fiul unui manelist celebru a pus ochii pe Erika Isac: „Sunt îndrăgostit rău! Dacă vezi acest mesaj ...”

Devenită peste noapte un adevărat fenomen în mediul online și nu numai, după ce a lansat melodia-fenomen „Macarane”, Erika Isac este un nume care se aude de pe buzelele tuturor.

Gallery

Recent, fiul unui celebru manelist a dezvăluit că s-a îndrăgostit de artistă și o roagă pe aceasta să-i dea mesaj pe Instagram.

„Nu am vrut să fac această informație publică, dar mor de Erika Isac. Sunt îndrăgostit rău de tot. Erika, dacă vezi acest TikTok, dă-mi mesaj pe Instagram”, a spus Tony, fiul lui Costel Biju, într-un clip postat pe TikTok.

Mesajul pe care fiul lui Costel Biju l-a postat în mediul online vine într-o perioadă în care tatăl lui trece prin momente grele, după ce un apropiat s-a stins din viață.

Potrivit tabloidelor, Costel Biju este în doliu după ce Marius Țepeligă, un cântăreț cunoscut, a murit după ce s-a luptat o lungă perioadă de timp cu o boală cumplită.

Tot în această perioadă, chiar dacă multe lume a felicitat-o pentru melodia pe care a lansat-o, Erika Isac este și pusă la zid, iar unul dintre contestatari este un cunoscut cântăreț: Tudor Sișu!

@lovetony.1 #stitch with @Erika Isac ♬ Burj Khalifa - Tzanca Uraganu & Sheik

„Am înțeles chestiunea cu Macarenea și e ok. Acum vreți să o transformați pe femeie în mare activistă. Calmați-vă, liniștiți-vă, că abia leagă două cuvinte. Și să nu uit: o să avem ocazia să dovedim egalitatea fetelor. Ne vedem în tranșee. Practic vă chinuiți să importați toate bolile bătrânului Apus”, a fost mesajul lui Sișu.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni